چگونه موفق شویم؟

به راستی چه عاملی باعث دستیابی به موفقیت می‌شود؟ چگونه است که بعضی از افراد به اوج موفقیت می‌رسند و بعضی دیگر در همان پله‌های اول درجا می‌زنند؟موفقیت در زندگی بدون برنامه‌ریزی حساب‌شده، حاصل نمی‌شود.

کد خبر : 54546
تاریخ انتشار : پنجشنبه 14 دی 1396 - 10:01

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، بهترین راه به دست آوردن موفقیت، تعیین اهداف و سپس برنامه‌ریزی و تلاش برای رسیدن به آنهاست. هدف‌ها می‌بایست واقعی و قابل دست یابی باشند و باید طوری تعیین شوند که با ظرفیت‌ها و توانایی‌های فرد تناسب داشته باشند. تعیین آرزوهای خیلی بلند پروازانه ممکن است باعث ناامیدی و شکست شوند. برای رسیدن به هدف که ممکن است کسب موفقیت مالی، گرفتن یک پست خوب در محل کار، خریدن یک ماشین یا خانه جدید یا پرداخت قرض و بدهی باشد، باید ابتدا یک طرح و برنامه داشته باشیم.

یک فهرست تهیه کنید

یک لیست از کارهایی که برای رسیدن به هدف، انجام آنها ضروری است، تهیه کنید. یک نقشه و طرح قدم به قدم کمک می‌کند تا روی نتیجه نهایی متمرکز شوید. شما نمی‌توانید بدون پول کافی یک اتومبیل نو بخرید. پس برای پول‌های اندک خود یعنی همان پرداخت‌های ماهانه برنامه‌ریزی کنید. برای احراز شغل معاونت در یک اداره یا موسسه باید شرایط لازم برای کسب این شغل را داشته باشید که می‌تواند شامل کسب تجربه لازم این شغل یا گذراندن تحصیلات مربوطه باشد که حتما باید احراز شود. بدانید که رسیدن به هدف کار ساده‌ای نیست بلکه تلاش بسیار و و تمرکز روی هدف و برنامه‌های آن، از فاکتورهای ضروری برای رسیدن موفقیت آمیز به آرزوها هستند.

صبور و شکیبا باشید

بسیاری از مردم به اشتباه فکر می‌کنند موفقیت از آن کسانی است که همواره زندگی شان در صدر بوده است. اگر هر کسی روی اهدافی که تعیین کرده، متمرکز شود، می‌تواند به خواسته‌هایش دست پیدا کند. صبر و شکیبایی در این بین نقشی کلیدی ایفا می‌کند. چون همیشه موانعی سر راه وجود دارد که باعث توقف، عقب نشینی یا تاخیر در کارها می‌شوند. در این مواقع راه حل رها کردن یا گیر کردن در کار نیست بلکه باید با صبر و شکیبایی، مسایل را حل کرد و موانع را کنار گذاشت. یک نگاه دقیق و عمیق به جایی که الان هستید بیندازید و مقایسه کنید با جایی که می‌بایست باشید. و یک برنامه دقیق بریزید برای احراز جایگاهی که شایسته آن هستید. و نخستین گام را همین حالا بردارید.

هیچ محدودیتی وجود ندارد

برای موفقیت و رسیدن به اهداف زندگی، تنها عامل محدودیت خود فرد است. اگر اعتماد داشته باشید و آرزوی رسیدن به آرزوهای تان را داشته باشید، حتما موفق خواهید شد. مهم است که بدانید با تعیین اهداف غیر واقعی؛ شکست خود را تضمین می‌کنید.

گام‌های کوچک بردارید

در جاده موفقیت، گام‌های کوچک و موثر بردارید. تلاش برای سرعت گرفتن و با شتاب به نقطه اوج رسیدن، نتیجه‌ای جز شکست به همراه ندارد. هیچ‌کس با سرگردانی ناشی از بی فکری و بی برنامگی به موفقیت نایل نمی‌شود فقط از شکستی به شکست دیگر جابه‌جا می‌شود. توصیه می‌شود به اندرزها و نصایح کسانی که در سایه برنامه‌ریزی و تلاش بسیار به اهداف خویش رسیده‌اند نیز توجه کنید. چقدر زمان می‌برد تا کسی به اهداف خود برسد؟ پاسخ این سوال دقیقا به شرایط خاص هرکس بستگی دارد و به اینکه تا چه اندازه در تصمیم خود استوار است. برخی اهداف سهل‌الوصول هستند. برخی اهداف دیگر مشکل‌تر هستند و صبر و تلاش و البته زمان بیشتری لازم دارند. فقط به خاطر داشته باشید که راز موفقیت و دستیابی به اهداف عالیه در زندگی، به هیچ کس جز خود شما بستگی ندارد. تمام چیزی که برای موفقیت احتیاج دارید، خواستن و اراده انجام یک کار است. همین امروز هدف یا اهداف خود را تعیین کنید. برای آنها برنامه‌ریزی کنید. اگر واقعا آنها را بخواهید و برای تحقق آنها تلاش کنید، موفق خواهید شد.

قوی وارد گود شوید

نخستین چیزی که باید قبل از شروع به کار به آن توجه کنید آرامش درونی و آمادگی روحی و روانی است. این آمادگی به ما کمک می‌کند تا در مسیر راه اندازی کسب وکار فشارهای محیط بیرونی را تحمل کنید و دوام بیاورید. با آمادگی روحی و روانی می‌توانید از دریای پرتلاطم کسب و کار عبور کنید و به ساحل آرامش برسید. کسی که خودش را نمی‌شناسد از توانمندی‌ها و نقاط ضعفش باخبر نیست و نمی‌داند چرا و چطور می‌خواهد در مواجهه با نخستین مانع به حرکت ادامه دهد. اما برعکس کسی که با خودشناسی و تکیه بر گوهر درونی خود پیش می‌رود، می‌تواند ایده و اندیشه خود را به واقعیت بدل کند و موفق شود. خودشناسی باعث می‌شود که در مقابل مشکلات ترسی به دل راه ندهید. شخصی که آمادگی روحی و روانی داشته باشد قابلیت‌های خود را می‌شناسد.

ترس را به جان بخرید

این بهانه تراشی‌ها همگی در واقع برای پنهان کردن ترس است و نداشتن آمادگی روحی و روانی برای وارد گود اجرا شدن و عملی کردن ایده‌ها. البته طبیعی است که از ترک خوش نشینی در زندگی روزمره و وارد شدن به راهی که مسیرش سنگلاخ است و روشن نیست، باید بترسید. ترس در ادبیات علم مدیریت معادل ریسک در نظر گرفته شده است. ریسک یعنی احتمال وقوع اتفاقات پیش‌بینی نشده‌ای که می‌تواند باعث بروز ضرر یا منفعت برای ما شود. در کنار ریسک منفی می‌توانید ریسک مثبت داشته باشید.

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.