چگونه دندانهایی سفید داشته باشیم
از لحاظ ساختاری، دانهها و مغزهای خوراکی بهعنوان یک لایهبردار برای دندانها عمل میکنند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، برای اینکه دندانهایی سفید داشته باشید، شاید تنها کاری که باید انجام دهید، مراجعه به آشپزخانه باشد. با افزودن برخی مواد غذایی به رژیم غذایی خود میتوانید به درخشش و سفیدی دندانها کمک کنید.در ادامه با برخی از این مواد غذایی بیشتر آشنا میشوید.
توتفرنگی
توتفرنگی حاوی اسید مالیک است که به تبدیل کربوهیدارتها به انرژی برای عضلات کمک میکند. حفظ میزان مناسب از اسیدمالیک برای سلامت و قدرت دندانها ضروری است، زیرا اسید میتواند لکههای سطحی روی دندانها را از بین ببرد. روشهای مختلفی برای بهرهمندی از آثار سفیدکننده توتفرنگی وجود دارند که از آن جمله مخلوط کردن توتفرنگی با جوششیرین برای شکلگیری یک خمیر سفیدکننده و مسواک کردن دندانها با آن است. استفاده از دهانشویه حاوی فلوراید بلافاصله پس از استفاده از این خمیر برای کمک به پاکسازی اسید مالیک باقیمانده و تقویت دندانها توصیه میشود. اگر به توتفرنگی علاقهمند نیستید، اسید مالیک در سیب، شلیل، گیلاس، موز، هلو و لیچی نیز یافت میشود.
پنیر و ماست
اگر در پی دندانهایی سفید و لبخندی زیبا هستید، لبنیات بیشتری را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید. هماند بروکلی، محصولات لبنی مانند پنیر و ماست به ترشح هرچه بیشتر بزاق کمک میکنند، که به تجزیه لکههای روی مینای دندان کمک میکند. با این همه،، پنیر بر خلاف بروکی به واسطه دارا بودن اسید لاکتیک، که مشابه با اسید مالیک است، از یک اثر سفیدکننده اضافی برخوردار است.
مغزهای خوراکی
از لحاظ ساختاری، دانهها و مغزهای خوراکی بهعنوان یک لایهبردار برای دندانها عمل میکنند. بافت ساینده دانه آفتابگردان، بادام، گردو، و بادام هندی میتواند به پاکسازی لکهها از روی مینای دندان و سفید کردن آنها کمک کند. افزون بر این، مغزهای خوراکی به پیشگیری از بیماریهای قلبیوعروقی کمک میکنند و از این رو، میان وعدهای فوقالعاده محسوب میشوند.
آناناس
آناناس حاوی بروملین، آنزیمی که اغلب برای کاهش التهاب استفاده میشود، است. این آنزیم در فعالیت پروتئینهای روی مینای دندان اختلال ایجاد میکند، لکهها را تجزیه میکند و به تغییر رنگ کمک میکند. هنگامی که پروتئینها شکسته شدند، بزاق دهان بهطور طبیعی لکههای را از بین برده و درخشش بیشتری به دندانها در مقایسه با گذشته میبخشد. آناناس از نسبت گلوکز به فروکتوز متعادل بهره میبرد، که آن را به راه حلی شیرین که همچنان در سمت سالمتر قرار دارد، تبدیل میسازد.
پیاز
پیاز اگرچه بهواسطه ایجاد بوی نامطبوع در دهان از هواداران بسیاری برخوردار نیست، اما از ترکیبات گوگردی سود میبرد، که از شکلگیری پلاکها رو و بین دندانها جلوگیری میکند. اگر قصد دارید از فواید پیاز برای درخشش و سفیدی بیشتر دندانهای خود استفاده کنید باید آن را بهصورت خام مصرف کنید.
کرفس
کرفس (بههمراه هویج) دارای محتوای آب بالایی هستند که به تقویت لثهها و از بین بردن بقایای مواد غذایی کمک میکند. ساختار سخت کرفس به لایهبرداری از روی دندانها کمک میکند و از اینرو، در نابودی لکههای سطحی موثر است. البته برای بهرهمندی از این فواید باید کرفس را نیز به صورت خام مصرف کنید.
برچسب ها :ججین ، دندان ، سفید شدن دندان ها ، سفیدی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰