چه میزان از قطارهای متروی تهران نیازمند اورهال است؟
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران گفت: بیش از ۳۵ درصد قطارهای درونشهری و بیش از ۷۵ درصد ناوگان خط ۵ متروی تهران نیاز به اورهال (تعمیرات اساسی) پیدا کردهاند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، مسعود درستی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۲.۵ میلیون سفر با متروی تهران در خطوط هفت گانه انجام میشود، اظهار کرد: متروی تهران یک هزار و ۱۸۱ واگن دارد که شامل ۱۷۱ رام قطار (رام، واحد شمارش قطار است) میشود و با توجه به گذشت بیش از دو دهه از بهرهبرداری از متروی پایتخت، بیش از ۳۵ درصد قطارهای درونشهری و بیش از ۷۵ درصد ناوگان خط ۵ متروی تهران نیاز به اورهال (تعمیرات اساسی) پیدا کردهاند.
وی با بیان اینکه این روزها بیش از پیش به دنبال اورهال قطارهای مترو هستیم، ادامه داد: از سال ۸۵ تا ۹۹ یعنی طی ۱۵ سال، ۴۱۶ واگن مترو بازسازی شده بود، اما از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ یعنی در دوره ششم مدیریت شهری، اورهال قطارها سرعت بیشتری گرفت و ۲۵۱ واگن بازسازی شد؛ در حال حاضر اورهال ۲۶ رام قطار نیز تا خرداد سال آینده در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با اشاره به اینکه علیرغم تأمین نقدینگیهای لازم در تأمین قطعات یدکی جهت اورهال و نوسازی ناوگان به دلیل عدم تایید ثبت سفارشها و تخصیص ارز دچار مشکل جدی هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر رفع این مشکل کمک و یاری وزارت صمت و بانک مرکزی را میطلبد که امیدواریم با نگاه حمایتی دولت این روند تسریع و تسهیل شود.
وی در ادامه افزود: پیشبینی میشود با افزایش ظرفیتهای تعمیرگاهی و با احداث و تکمیل پایانهها، انجام اورهال، نوسازی و ارتقای قطارها سرعت بیشتری پیدا کند، همچنین با انجام به موقع تعمیرات اساسی خدماترسانی به شهروندان و مسافران شهر زیرزمینی مطلوبتر خواهد شد.
درستی خاطرنشان کرد: با ورود تدریجی قطارهای جدید مترو که قرارداد آن مهرماه در سفر شهردار تهران به چین، منعقد شد سرفاصله حرکت قطارها کاهش و میزان سفرهای روزانه با مترو افزایش مییابد.
برچسب ها :اورهال ، ججین ، مترو ، ناوگان عمومی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰