چه ماده غذایی خطر سرطان روده را کاهش میدهد؟
نتیجه سالها بررسی نشان داده است، افزایش مصرف فیبر به طور روزانه میتواند به میزان قابل توجهی خطر سرطان روده را کاهش دهد.
به گزارش پایگاه خبری ججین ، نتیجه سالها بررسی نشان داده است، افزایش مصرف فیبر به طور روزانه میتواند به میزان قابل توجهی خطر سرطان روده را کاهش دهد.
بر اساس دیگر مطالعاتی که در زمینه مصرف فیبر صورت گرفته است، این ماده غذایی در کاهش بروز دیابت نیز نقش پر رنگی دارد.
به گفته کارشناسان بهداشتی، فیبرها در مقابل هضم در بدن مقاوم هستند، اما به راحتی توسط باکتریهای روده مصرف میشوند.
گانار هنسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه گوتنبرگ سوئد، در این باره میگوید: «رژیم غذایی فاقد فیبر موجب تغییر ترکیب باکتریایی و متابولیسم باکتریها میشود و در عوض با ایجاد نقایصی در لایه مخاطی درونی به باکتریها اجازه نفوذ در روده را میدهد؛ این وضعیت با بروز التهاب و در نهایت بیماری متابولیک همراه است».
محققان باور دارند، گلابی، سیب، موز، آوکادو، کلم بروکلی، اسفناج، کشمش، انواع لوبیا، حبوبات، مغزها و غلات کامل برخی از مواد غذایی گیاهی حاوی فیبر هستند.
برچسب ها :ججین ، سرطان ، سرطان روده ، موادغذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰