چرا در پاییز میکروبها قویتر میشوند
یک کارشناس سازمان غذا و دارو به تشریح و علت مقاوم شدن میکروبها در فصل پاییز پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، نوشین محمد حسینی – کارشناس کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو سازمان غذا و دارو اظهار داشت: حال و هوای روزهای پائیز بگونه ایست که به دلیل ناپایداری هوا و سرد و گرمی پیاپی و تغییر پوشش موجبات بروز سرماخوردگی را بیشتر فراهم میکند لذا پیشگیری از ابتلا به بیماری سرماخوردگی، اقدام مهمی برای حفظ سلامت در این فصل است.
وی افزود: عطسه، گلودرد، آبریزش بینی، سردرد و اشک ریزش که از علائم سرما خوردگی است و موجب میشود که عده ای بدون مشورت پزشک اقدام به مصرف دارو کنند غافل از اینکه مصرف خودسرانه دارو بهویژه آنتی بیوتیکها باعث قوی شدن باکتریها شده و داروهایی که در مقابل این باکتریها موثرند اثر خود را از دست بدهند.
محمدحسینی در پایان اظهار داشت: لذا توصیه میشود ضمن مراجعه به پزشک و دریافت دارو از طریق نسخه وی دوره درمان آنتی بیوتیکی را با کامل کرده تا از مقاوم شدن میکروبها جلوگیری شود.
telegram.me/jajinnews
برچسب ها :ججین ، سلامت ، مقاوم شدن میکروب ، پاییز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰