چرا در پاییز میکروب‌ها قوی‌تر می‌شوند

یک کارشناس سازمان غذا و دارو به تشریح و علت مقاوم شدن میکروب‌ها در فصل پاییز پرداخت.

کد خبر : 41608
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 آبان 1396 - 11:44

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  به نقل از خبرگزاری تسنیم، نوشین محمد حسینی – کارشناس کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو سازمان غذا و دارو اظهار داشت: حال و هوای روزهای پائیز بگونه ایست  که به دلیل ناپایداری هوا و سرد و گرمی پیاپی و تغییر پوشش موجبات بروز سرماخوردگی را بیشتر فراهم می‌کند لذا پیشگیری از ابتلا به بیماری سرماخوردگی، اقدام  مهمی برای حفظ سلامت در این فصل است.

وی افزود: عطسه، گلودرد، آبریزش بینی، سردرد و اشک ریزش که از علائم سرما خوردگی است و موجب می‌شود که عده ای بدون  مشورت پزشک اقدام به مصرف دارو کنند غافل از اینکه مصرف خودسرانه دارو به‌ویژه  آنتی بیوتیک‌ها باعث قوی شدن  باکتری‌ها شده و داروهایی که در مقابل این باکتری‌ها موثرند اثر خود را از دست بدهند.

محمدحسینی در پایان اظهار داشت: لذا توصیه می‌شود ضمن مراجعه به پزشک و دریافت دارو از طریق نسخه وی دوره درمان آنتی بیوتیکی را با کامل  کرده تا از مقاوم شدن میکروبها جلوگیری شود.

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − هشت =