پلوی گوشت و سبزیجات، لذیذ و رنگارنگ

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک غذای خوشمزه آشنا کنیم. پلوی گوشت و سبزیجات، غذایی پرخاصیت و رنگارنگ است که به آسانی تهیه می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این غذای لذیذ، با ما همراه باشید.

کد خبر : 24715
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 اردیبهشت 1397 - 15:00

به گزارش پایگاه خبری “ججین“، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک غذای خوشمزه آشنا کنیم. پلوی گوشت و سبزیجات، غذایی پرخاصیت و رنگارنگ است که به آسانی تهیه می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این غذای لذیذ، با ما همراه باشید.

پلوی گوشت و سبزیجات، لذیذ و رنگارنگ
مواد لازم:
گوشت خرد شده: ۲۵۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
آب: ۴ پیمانه
هویج خرد شده: ۱ عدد متوسط
کدوی خرد شده: ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه سبز خرد شده: نصف یک عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده: نصف یک عدد
نمک: ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ظرف متوسطی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن می‌ریزیم. گوشت را به روغن داغ شده اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب آن خشک شود. در این مرحله، زعفران و فلفل را به گوشت می‌افزاییم سپس آب را اضافه کرده و بیست دقیقه گوشت را روی حرارت قرار می‌دهیم.
برنج شسته شده را به گوشت اضافه می‌کنیم، نمک را افزوده و اجازه می‌دهیم تا آب برنج و گوشت، خشک شود، سپس آن را دم می‌کنیم.
کمی روغن داخل ماهیتابه ریخته، هویج، کدو، فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای را به همراه کمی نمک و فلفل به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا سبزیجات ما نرم شوند.
وقتی برنج دم کشید، آن را در ظرفی مناسب ریخته و با سبزیجات پخته شده، تزیین می‌کنیم در صورتی که مایل باشید می‌توانید سبزیجات خرد شده را با برنج، مخلوط کنید.

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.