پشتکار در زندگی

تعریف مرسوم پشتکار این است که ناامید یا تسلیم نشویم، سرسختی کنیم و با وجود موانع و مشکلات به راهمان ادامه دهیم.

کد خبر : 56473
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 - 6:40

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ،  پس جای تعجب ندارد اگر بگوییم پشتکار اساسی‌ترین تفاوت بین شکست و پیروزی است. بنابراین چاره‌ای نداریم جز اینکه تمرین کنیم این صفت حیاتی را در خودمان تقویت کنیم. اگر از همین امروز شروع کنید عالی است و این چند نکته حتما به کارتان می‌آید تا پشتکار خود را زیاد کنید:

هدف‌گذاری

هدف‌گذاری یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در هر تلاشی است. پس وقت بگذارید و دقیقا تعیین کنید می‌خواهید به چیزی دست پیدا کنید. مثلا آیا می‌خواهید چند کیلو از وزنتان را کم کنید، از دانشگاه دانش‌آموخته شوید، در مسابقه دو اول شوید، سیگار کشیدن را ترک کنید یا می‌خواهید در کسب‌و‌کارتان موفق شوید؟ هدفتان هرچه هست، با فکر کردن عمیق به جزئیات و راه‌های رسیدن به آن، مسیرتان روشن‌تر می‌شود و راحت‌تر می‌توانید شروع کنید.

سنگ کوچک

شنیده‌اید که سنگ بزرگ علامت نزدن است. اول با چیزهای کوچک تمرین کنید. یکی از پروژه‌های کوچکی را که خیلی وقت بود دلتان می‌خواست انجام دهید، انتخاب کنید و تصمیم بگیرید که می‌خواهید انجامش دهید و از همین هفته شروع کنید. چیزی را انتخاب کنید که فکر می‌کنید می‌توانید حداکثر تا یکی دو هفته به اتمام برسانید. اگر بیشتر از اینها طول می‌کشد، آن را به چند قسمت کوچک‌تر تقسیم‌ کنید. بعد به خودتان قول بدهید تا زمانی که تمام نشده، حتی شده روزی ۱۰ دقیقه برایش وقت بگذارید. اگر یک روز نتوانستید یا حوصله نداشتید، اشکالی ندارد. فقط یک وقت همه چیز را رها نکنید، می‌توانید از روز بعد دوباره شروع کنید.

موانع و مشکلات

بپذیرید که مشکلات و موانعی وجود خواهند داشت و خودتان را برای استقبال از آنها آماده کنید. هیچ هدف مهمی بدون سختی و گرفتاری در بین راه به دست نمی‌آید. یکی از راه‌هایی که می‌توانید برای موانع آماده شوید این است که مشکلات احتمالی را پیش‌بینی کنید و برای آنها راه‌حل‌های احتمالی داشته باشید. مثلا اگر سعی دارید وزن کم کنید، باید بدانید مواقعی پیش می‌آید که نمی‌توانید به رژیمتان پایبند بمانید. در چنین مواقعی، می‌توانید یک جایگزین مناسب برای وعده بعدی داشته باشید، یا حداقل از نظر روحی آماده باشید تا بعد از آن باز هم به راهتان ادامه دهید. خیلی از افراد در چنین موقعیتی زود ناامید می‌شوند و فکر می‌کنند رژیم داشتن غیرممکن است و به برنامه غذایی ناسالمشان برمی‌گردند.یادتان باشد که مشکلات تابلوی ایست نیستند، بلکه راهنمای ادامه راه هستند. آنها به شما نشان می‌دهند که کجاها را باید بهبود دهید و روی چه چیزهایی تمرکز بیشتری داشته باشید.

مشورت

از آدم‌هایی که قبلا این راه را رفته‌اند یا دوستانی که موفقیت و خوشحالی شما را می‌خواهند مشورت بگیرید. این افراد بر اساس تخصص و تجربه‌شان شما را راهنمایی و تشویق می‌کنند. البته قسمت سخت کار را باید خودتان انجام بدهید، اما هیچ چیز بیشتر از تشویق دیگران به شما روحیه نمی‌دهد و رو به جلو هُلتان نمی‌دهد. فقط حواستان باشد که سمت افراد منفی‌باف نروید.

 


 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − 10 =