پزشکیان ، نایب رئیس مجلس: عادلانه با مردم برخورد نکردیم

نایب‌رئیس مجلس افزود: «نزدیک ۵۰۰، ۶۰۰ مورد در مجلس تحقیق شده؛ ولی یکی از آنها حل نمی‌شود؛ چون راه غیر‌علمی است».

کد خبر : 42158
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 آبان 1396 - 10:34

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”   ، روز گذشته مسعود پزشکیان، نایب‌رئیس مجلس، میهمان دانشجویان دانشگاه صنعتی تبریز بود. او بعدازظهر دیروز به این دانشگاه رفت تا در مراسم معارفه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سهند تبریز با موضوع «نقش نظارتی مجلس در اداره امور کشور» سخنرانی کند. نماینده مردم تبریز در مجلس با انتقاد از تعداد دانشگاه‌ها، گفت: «کسی با ۸۰ میلیون نفر دوهزارو ۷۰۰ دانشگاه تأسیس نمی‌کند؛ در‌حالی‌که ما این کار را کردیم و به آن افتخار می‌کنیم». پزشکیان در ادامه گفت: «چرا باید دو هزار دانشگاه تأسیس کنیم؛ می‌شد صد تا دانشگاه داشتیم؛ ولی درست و حسابی. بعضی از دانشگاه‌ها سطح پایین‌تری از مدرسه دارند».

 

او با بیان اینکه «تصمیم درست در قدم اول نیاز به داده‌های جامع و درست دارد»، افزود: «ما داریم مدیریت می‌کنیم؛ ولی شاخه‌های مدیریت نداریم. ورودی و خروجی مدیران چقدر است. ورودی و خروجی بدیهی‌ترین جزئی است که باید داشته باشیم. مدیران نمی‌دانند مشکل چیست که درباره آن برنامه بنویسند و نظارت کنند». نماینده مردم تبریز افزود: «مجلس ساختار نظارتی دارد؛ دیوان محاسبات و کمیسیون‌ها آیا این کار را می‌کنند؟ بله ولی غیرعلمی».
نایب‌رئیس مجلس افزود: «نزدیک ۵۰۰، ۶۰۰ مورد در مجلس تحقیق شده؛ ولی یکی از آنها حل نمی‌شود؛ چون راه غیر‌علمی است».

 

او با اشاره به اینکه «بابک زنجانی نوک کوه بود» گفت: «در زمان احمدی‌نژاد پول زیادی داشتیم و اگر ده میلیارد دلار می‌دادیم، می‌توانستیم تمام شهرها را با قطار به هم وصل کنیم؛ ولی حالا تلاش می‌کنیم که سرمایه‌دار خارجی بیاوریم. معلوم نیست آن پول‌ها چگونه خرج شده است». او ادامه داد: «آقای بابک زنجانی مگر می‌تواند کشتی را بیرون ببرد و کسی متوجه نشود؛ مگر می‌شود؟». نایب‌رئیس مجلس همچنین با اشاره به برجام، گفت: «برجام باعث شد تا بتوانیم گاز و نفت را بفروشیم؛ در‌حالی‌که قبلا نمی‌توانستیم بفروشیم. قبلا می‌بردند و ما نمی‌فروختیم؛ ولی الان می‌فروشیم». او افزود: «من الان هم با برجام موافقم؛ چون الان داریم با عدد و رقم کار می‌کنیم.

 

او در پاسخ به سؤالی درباره نظام پارلمانی، گفت: «نظام پارلمانی یک زیرساخت می‌خواهد که دارای احزاب رشد‌یافته باشند که به نظرات‌شان درباره اقتصاد، آموزش و… رأی می‌دهند. ما وقتی چنین ساختاری نداریم، چرا باید به نظام پارلمانی تبدیل شویم. وقتی زیرساخت نداریم، در عمل دچار مشکل خواهیم شد».
او در پاسخ به سؤالی درباره اجرا‌نشدن اصل پانزدهم قانون اساسی و همچنین فقدان فرهنگستان زبان مادری گفت: «درباره این موضوع چالش‌هایی است که دچار برخوردهای سلیقه‌ای می‌شویم. با وزیر آموزش و پرورش حرف زدیم که باید قانون اجرا شود و او گفت که شورای انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته؛ درحالی‌که ما قبول نکردیم. پیگیر هستیم تا اجرا شود».

 

او در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه «اگر کسی مدعی است که برای مردم باید از زندگی بگذریم، خب بگذریم؛ ولی در حد حرف نباشد و در عمل هم اجرا شود»، گفت: «ما مقصر هر چیزی هستیم که اتفاق می‌افتد. ۳۸ سال است که آدم‌ها را عوض می‌کنیم، چرا عوض نمی‌شوند؟ چون ریشه‌یابی نمی‌کنیم و علمی عمل نمی‌کنیم». او ادامه داد: «برای استخدام نباید چون جبهه بودیم، استخدام شویم و بقیه نشوند. این ضایع‌کردن حق است».

 

او همچنین گفت: «معیار عدالت، امام علی (ع) است؛ آن‌طوری که با برادرش برخورد کرد. ما اجازه نمی‌دهیم یک نماینده از شهر خودش دفاع کند؛ نمی‌گذاریم یک زرتشتی وارد شورای شهر خود بشود؛ تا‌به‌حال شده شورای نگهبان یک قانون را به خاطر عدالت رد کند؟ عدل ما شده آستین کوتاه جوانان و موی بیرون از روسری بانوان. خداوند به عدالت امر می‌کند؛ در زمان امام زمان (عج) همه مردم چه شیعه، چه یهودی، چه سنی، چه سیاه و سفید، به عدالت می‌رسند؛ درحالی‌که امروزه چنین مواردی دیده نمی‌شود. در شورای نگهبان از آقای جنتی پرسیدم آیا در قانون‌های داده‌شده به شورای نگهبان گفته شده است که این قانون بی‌عدالتی است؟ الان بدون هیچ محاکمه، بدون وکیل محاکمه می‌کنیم. آیا این عدل است؟ بنده با تمام وجود به اسلام، امام و… معتقدم». او ادامه داد: «نباید به اسم عدالت، انحصارطلبی کنیم. ما عادلانه با مردم برخورد نکردیم. ولی دائما شعار دادیم. ما نباید بدون عدالت رفتار کنیم؛ چراکه عدالت به تقوا نزدیک‌تر است».

 

پزشکیان درباره جایگاه امروز مجلس گفت: «مجلس در رأس امور نیست. در تئوری می‌خواهیم که این کار را انجام دهیم و می‌بینیم در عمل نمی‌شود. گاهی می‌گوییم در رأس اموریم؛ ولی به نظر من می‌بینیم که نیستیم. اشکالات زیادی هم داریم. انسان از سلول تشکیل شده و سلول‌ها هم خودشان برای یک قسمتی تقسیم می‌شوند. مجلس از نظر تئوری و عملی سازماندهی‌شده نیست. نماینده اینجا باید خودش زور بزند و موضوع پیدا کند». او ادامه داد: «باید کاری کنیم اختلاف چه در منطقه و چه در داخل کشور حل شود و مسلمانان باهم متحد شوند که این نیاز به یک قلب فراخ دارد؛ یعنی تحمل».

 

 

 

 

 

 

 

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 4 =