ولایتی: گذشت زمان و فراموشی، باعث اعتماد به آمریکا شد
مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب گفت: ممکن است گذشت زمان و اصل فراموشی موجب شود که ذهنیت انسان ضعیف شده و فکر کند که میتوان به آمریکاییها اعتماد کرد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری مهر، علیاکبر ولایتی مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب عصر امروز در حاشیه دیدار با وزیر خارجه ترکمنستان در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این سؤال که با توجه به خروج آمریکا از برجام، اروپاییها تا چه حد برای ادامه برجام قابل اعتماد هستند، اظهار داشت: آمریکا با خروج از برجام بار دیگر نشان داد که همچون گذشته مقررات بینالمللی را به راحتی نقض میکند و هرگز نمیتوان به قول آنها اعتماد کرد.
وی تصریح کرد: این اصل از ابتدای انقلاب اسلامی ایران برای ما به اثبات رسیده بود، اما ممکن است گذشت زمان و اصل فراموشی موجب شود که ذهنیت انسان ضعیف شده و فکر کند که میتوان به آمریکاییها اعتماد کرد.
مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: آمریکاییها با خروج از برجام نسبت به دیگر اعضای ۱+۵ هم بیاحترامی کردند، چرا که تمام آن اعضا توصیه اکید کردند که آمریکا از برجام خارج نشود، اما با توجه به عصیان بینالمللی رئیسجمهور آمریکا که فکر میکند سطح جهان در قلمرو اوست که این نوع تفکر هم مربوط به قرن نوزدهم و دوران استعمارگری است، لذا به خواست دیگر اعضا بیاحترامی کرد و از برجام خارج شد.
ولایتی با بیان اینکه آمریکاییها فکر نکنند در هر کجا که خواستند میتوانند هر اقدامی که باب میلشان است انجام دهند، گفت: متأسفانه آمریکا عادت کرده که کشورها از او تبعیت کنند و این به دلیل آن است که برخی کشورهایی که از ضعف نَفسِ حکومت برخوردارند، از آمریکا تبعیت میکنند، اما زمانی که آمریکا به جمهوری اسلامی ایران نگاه میکند، ذهنیت متفاوتی را میبیند؛ مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از استقلال و حاکمیت خود دفاع میکند و در برابر زورگوییهای آمریکا میایستد و تاریخ ۴۰ ساله جمهوری اسلامی نیز بر این موضوع صحه میگذارد.
به گفته وی، تا جایی که به روسیه و چین مربوط میشود، ما از آنها تابحال نقض عهدی ندیده ایم و تاکنون به تعهداتشان پایبند بوده اند، اما همانطور که جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده دو،سه هفته آینده آزمونی برای اروپاییهاست و آنها باید بدانند که این مسئله بیش از آنکه به ضرر ایران باشد، به ضرر حیثیت سیاسی اروپا خواهد بود و چهره آنها را خدشهدار خواهد کرد.
مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: آمریکا یک روز از توافقنامه پاریس خارج میشود، روزی دیگر از تعهد بینالمللی دیگری و امروز هم از برجام خارج شده است، اما آنها باید بدانند که ایران در برابر تهدیدات آمریکا خواهد ایستاد، حضور منطقهای خودش را تقویت میکند، کماکان با سوریه، لبنان، یمن و فلسطین هماهنگ هستیم و با کمک یکدیگر از حیثیت، استقلال و حاکمیت ملی کشورهای منطقه محافظت خواهیم کرد.
ولایتی در ادامه در خصوصدیدار خودبا وزیر خارجه ترکمنستان گفت: ملاقات سازنده و دوستانهای با وزیر امور خارجه ترکمنستان داشتیم که در خصوص روابط دوجانبه، همکاریهای منطقهای و تحولات بینالمللی با یکدیگر به گفتگو پرداختهایم.
وی ادامه داد: دو کشور از تاریخ، دین و فرهنگ مشترکی برخوردارند و ما ترکمنستان را به عنوان یک کشور همسایه و هممرز که دارای مرزهای آبی و خاکی طولانی هستیم، میشناسیم.
مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب افزود: ما علاوه بر روابط سیاسی با ترکمنستان، دارای روابط ترانزیت، تبادلات نفت و گاز و حمل و نقل بینالمللی هستیم و امروز حجم تبادلات دو کشور بالغ بر ۶ میلیارد دلار است که دو طرف به این نتیجه رسیدند که ظرفیت همکاریهای دو کشور بیش از این میزان است که در این راستا باید قدمهای جدی را برداریم.
مشاور امور بین الملل رهبر انقلاب در خصوص واکنش ایران به تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی گفت: آنها میدانند که جمهوری اسلامی ایران از این تهدیدات توخالی رژیمی که ضعیف است و هیچ پایبندی در منطقه ندارد نگران نیست.
وی افزود: باید تاکید کنم سران این رژیم خبیث هرچه تلاش و کوشش کردند که وانمود کنند که دفاع آنها در مقابل رزمندگان مقاومت اسلامی دفاع مهمی است کاملا موضعی پوچ را اتخاذ کرده و صرفاً لفاظی کردند چرا که تحولات اخیر بیانگر این بوده که آنها بر این باور بودند، گنبد آهنین آنها درجه امنیتی بالایی دارد اما اینطور نیست و این تنها یک توهم است چرا که کاملاً آسیب پذیر است و منافذ بسیاری دارد.
ولایتی در پایان تاکید کرد: با وجود قدرت جبهه مقاومت، آنها ناچار هستند در مقابل جبهه مقاومت در منطقه سر تسلیم فرود بیاورند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰