وزنه‌برداری قربانی خودخواهی و غرور کیانوش رستمی

در کنار رکوردشکنی و درخشش فوق‌العاده سهراب مرادی، بار دیگر تک‌روی‌های کیانوش رستمی که حاصل غرورش است و عدم برخورد فدراسیون وزنه‌برداری، چهره زشتی از ورزشکار سالاری را به نمایش گذاشت.

کد خبر : 83858
تاریخ انتشار : شنبه 3 شهریور 1397 - 11:12

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین“، رقابت‌های وزنه‌برداری دسته ۹۴ کیلوی بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی با قهرمانی سهراب مرادی به اتمام رسید. همانطور که پیش‌بینی می‌شد او با درخشش فوق‌العاده توانست مدال طلای این دسته را به خود اختصاص دهد و البته رکورد یک‌ضرب جهان را هم بشکند.

به همان اندازه که سهراب مرادی می‌درخشد و بی‌حاشیه چند سالی است به کارش ادامه می‌دهد و طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو، طلای جهانی آناهیم آمریکا و حالا طلای بازی‌های آسیایی همراه با رکوردشکنی محصول این بی‌حاشیه بودن و همراهی با تیم ملی وزنه‌برداری است، کیانوش رستمی سال‌هاست که زیر بار تمرینات اردویی نمی‌رود.

بعد از اینکه فدراسیون وزنه‌برداری با درخواستش برای تمرینات اختصاصی پیش از المپیک ۲۰۱۶ موافقت کرد، او طلای دسته ۸۵ کیلوی المپیک ۲۰۱۶ را به خود اختصاص داد. در همان ریو با افتخار سرش را بالا گرفته بود و به خبرنگار ایرانی و خارجی می‌گفت “مربی ندارم و بدون مربی قهرمان شدم” و بعد هم اعلام کرد “اگر بخواهند مانعش شوند، وزنه‌برداری را کنار می‌گذارد” و به همین شکل توانست باز هم مجوز تمرینات تنهایی و اختصاصی را بگیرد.

 

 

پایگاه خبر ججین

 

 

اینطور که خودش می‌گفت و با توجه به اینکه در جهانی آناهیم حضورش در آمریکا با مشکلاتی مواجه شده بود، مشخصا برادرش را به عنوان مربی انتخاب و با او کارش را در کرمانشاه دنبال کرد. در جهانی آناهیم در وزن ۸۵ کیلو ناموفق نشان داد که همه گفتند و نوشتند که این محصول تمرینات انفرادی و تن ندادن به برنامه‌های اردویی است،‌ اما کیانوش رستمی باز هم حامی‌ای داشت به عنوان فدراسیون وزنه‌برداری که همچنان کارش را تایید کرده و او هم با وجود ناکامی در جهانی آمریکا، خودش انفرادی برید و دوخت و خودش را برای بازی‌های آسیایی آماده کرد.

رستمی تصمیم گرفت که وزنش را تغییر دهد و همین کار را در روز رکوردگیری لیگ برتر انجام داد و گرچه ناکام بود، اما در لیست اعزامی به بازی‌های آسیایی قرار گرفت. شورای عالی وزنه‌برداری هم گوش به فرمان رئیس فدراسیون حضور او را در دسته بالاتر را تایید کرد و همچنان به او مجوز داد که بدون مربی و به تنهایی تمرین کند.

چیزی که امروز بیش از هر چیزی به چشم می‌آمد، تنهایی کیانوش رستمی در حین مسابقه و ناتوانی فدراسیون وزنه‌برداری در مبارزه با ورزشکار سالاری بود. او نمی‌خواهد مربیان تیم ملی کنارش باشند، خودش انتخاب وزنه را انجام می‌دهد،‌ کاری که همه اهالی وزنه‌برداری می‌دانند چقدر می‌تواند در کسب مدال تعیین‌کننده باشد و یک کار کاملا تخصصی است. او در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ تنها بود و همانطور که در ریو با خوشحالی به انگلیسی و فارسی می‌گفت که مربی ندارد و خودش تنهایی این طلا را به دست آورده و این مقام محصول برنامه‌ریزی‌های خودش بوده، این‌بار در جاکارتا و چندی پیش هم در آناهیم، محصول تنها بودن و البته مغرور بودنش را برداشت کرد و چیزی که در این میان حاصل فدراسیون وزنه‌برداری شد؛ ناکامی در مبارزه با ورزشکار سالاری بود و نقطه منفی‌ در کارنامه این فدراسیون.

دیگر وقت آن رسیده باشد که فدراسیون وزنه‌برداری فکری به حال معضل بزرگی به نام «خودمحوری» «خودخواهی» و «ورزشکار سالاری» کند، چیزی که بیش از پولاد سرد و سخت، می‌تواند وزنه‌برداری ایران را بازنده کند. انتظار از علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری چیزی جز این نیست؛ او باید مماشات را کنار بگذارد و ریشه ورزشکار سالاری را در این رشته بخشکاند چرا که در صورت برخورد نکردن این بدعت خطرناک می‌تواند گربیان کل ورزش را هم بگیرد.

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.