وزارت جهاد کشاورزی : پیاز و سیب‌زمینی دیگر روی دست کشاورز نمی‌ماند

مدیرکل سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی گفت: احداث سردخانه در استان‌های عمده تولیدکننده پیاز، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی آغاز شده تا در فصل‌هایی که این محصول به وفور تولید می‌شود، شاهد ضایع شدن یا کاهش بی‌رویه قیمت نباشیم.

کد خبر : 41398
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 آبان 1396 - 6:58

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”    ، حسین اصغری  با ‌اشاره به اجرای طرح کشت محصولات جالیزی به روش استمرار و بهاره، گفت: امسال تاکنون در سطح ۴ هزار و ۱۰۰ هکتار سیب‌زمینی، ۷هزار و ۵۳۵ هکتار پیاز و ۲۴ هزار و ۴۷۵ هکتار گوجه فرنگی در اراضی کشاورزی کشور کشت شده است.
وی در پاسخ به اینکه با توجه به آنکه در برخی فصول با تولید بیش از نیاز شاهد ضایع شدن و کاهش بی‌رویه قیمت بر سر مزارع این محصولات هستیم و چه فکری برای آن شده، گفت: از آنجایی که سه‌چهارم این محصولات در فصل پاییز به دلیل شرایط اقلیمی مطلوب تولید می‌شود، احداث سردخانه در استان‌های تولیدکننده عمده این محصولات از سال گذشته آغاز شده تا با ذخیره‌سازی مناسب بتوانیم در بازار تعادل ایجاد کنیم.مدیرکل سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در استان‌های همدان، اصفهان و اردبیل در سال‌های ۹۵ و ۹۶ چندین سردخانه احداث شده تا با این روش کاهش ضایعات به این محصولات را در دستور کار قرار دهیم، همچنین با مدیریت نگهداری این محصولات می‌توانیم در فصولی که سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی کمتر تولید می‌شود، با عرضه این محصولات از محل ذخیره‌سازی جلوی افزایش بی‌رویه قیمت را بگیریم.
وی همچنین به این نکته ‌اشاره کرد که میزان تولید محصولاتی همچون سیب‌زمینی متناسب با نیاز مصرف کشور است و در کنار آن امکان صادرات نیز وجود دارد.

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 2 =