هشدار ۶ کشور درباره سفر به انگلیس در سایه تداوم ناآرامیها
با توجه به تداوم وضعیت اضطراری ناشی از گسترش خشونتها و اعتراضات مهاجرستیزانه در انگلیس مقامات ۶ کشور از جمله، هند، امارات و نیجریه به شهروندان خود درباره سفر به این کشور هشدار دادند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی “کوریر” در مطلبی به تداوم و گسترش ناآرامی ها و خشونت ها در انگلیس پرداخته ونوشت: بریتانیا همچنان در وضعیت اضطراری باقی می ماند. افراط گراهای راست گرا ۱۰۰ تظاهرات را از جمله برای عصر امروز چهارشنبه اعلام کردند.۶۰۰۰ افسر پلیس ضد شورش مستقر شدند و اولین آشوبگران دستگیر شدند.
هنگامی که فهرستی از آدرسهایی که افراطگرایان راستگرا در حال برنامهریزی تظاهرات در این مناطق بودند در شامگاه سهشنبه در بریتانیا به صورت آنلاین منتشر شد، برخی از صاحبان مغازههای این مناطق محل کسب و کار را تعطیل کردند و با استفاده از تخته کششی، میخ و چکش پنجره ها و درها را سد کردند. نمایندگان مجلس هم تشویق شدند تا از خانه کار کنند و کایر استارمر، نخست وزیر انگلیس هم پیام خود را تکرار کرد که کسانی که در شورش ها شرکت می کنند “با تمام قوت قانون مواجه خواهند شد”.
به این ترتیب بریتانیا همچنان در وضعیت اضطراری است. پس از حوادث خشونت آمیز آخر هفته، شورش ها کمی آرام شده است. اما بسیاری معتقدند که این آرامش قبل از طوفان بعدی است.
بنابراین شش کشور هشدارهای مسافرتی را برای رفتن به انگلیس صادر کرده اند. هند به شهروندان خود توصیه کرد که هوشیار باشند. امارات متحده عربی از مردم خواست که “احتیاط زیادی به خرج دهند” و “اقدامات احتیاطی لازم را در سفر به این کشور انجام دهند.” و از نظر وزارت خارجه نیجریه، “خشونت” در بریتانیا “به ابعاد خطرناکی رسیده است”.
این ناآرامی ها پس از آن آغاز شد که دوشنبه گذشته یک جوان ۱۷ ساله در یک مراسم در شهر ساحلی ساوتپورت در شمال انگلیس سه دختر را کشت و ده کودک را با چاقو به شدت مجروح کرد. سپس گزارشی دروغ در شبکه های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه عامل این حمله یک پناهجوی به زعم غربی ها اسلام گرای افراطی است. در واقع، این مرد در ولز به دنیا آمد، والدینش مسیحی هستند و اهل رواندا هستند.
این روزها برای کایر استارمر، خاطرات تابستان ۲۰۱۱ در در حال زنده شدن است. در ۴ آگوست ۲۰۱۱، مارک دوگان ۲۹ ساله مورد اصابت گلوله پلیس قرار گرفت و کشته شد. در نتیجه، بدترین شورش در ۲۰۰ سال گذشته در لندن در عرض چهار روز رخ داد. در مجموع ۳۰۰۰ بازداشت و ۲۰۰۰ محکومیت در آن زمان وجود داشت.
به نوشته رسانه ها پلیس بریتانیا برای شورش شب آینده آماده می شود. بنابراین مقامات حدود ۶۰۰۰ افسر پلیس آموزش دیده ویژه را بسیج کردند. آنها از شورش در حداقل هشت شهر – با تمرکز بر لندن – می ترسند. دلیل این نگرانی لیست هایی است که در اینترنت در حال پخش است.
مارک رولی، رئیس پلیس لندن در این باره گفت: این اراذل و اوباش قانون را زیر پا می گذارند و ما جلوی آنها را خواهیم گرفت.
کایر استارمر دیروز پس از نشست تیم ملی بحران از سرکوب سختی علیه معترضان خبر داده بود. وی به خبرنگاران گفت که انتظار دارد در این هفته “محکومیت قابل توجهی” برای شورشیان صورت گیرد. به گفته وی این باید یک پیام قدرتمند برای هر کسی که مستقیم یا آنلاین شرکت می کند ارسال کند که ظرف یک هفته پاسخگو خواهد بود.
در واقع اولین احکام علیه معترضان اعلام شده است. دادگاه تاج و تخت لیورپول حکم داد مردی ۵۸ ساله به سه سال زندان محکوم شده است. این مرد در شورش های شهر ساوث پورت در شمال غربی انگلیس شرکت کرد و با مشت به صورت یک افسر پلیس کوبید. یک جوان ۲۹ ساله به دلیل آتش زدن خودروی پلیس در جریان ناآرامیهای لیورپول به دو سال و نیم زندان محکوم شد. مرد ۴۱ ساله ای که در ناآرامی های لیورپول نیز شرکت داشته و به افسران پلیس توهین کرده نیز باید ۲۰ ماه پشت میله های زندان قرار گیرد.
در مجموع، بیش از ۴۰۰ نفر از زمان شروع آین ناآرامی ها دستگیر و حدود ۱۰۰ نفر متهم شده اند.
کایر استارمر، نخست وزیر بریتانیا هم در بحبوحه ترس از شورش های جدید در ده ها شهر مجددا شورشیان را به مجازات های سخت تهدید کرد. وی در X نوشت: اگر ناآرامیهای خشونتآمیز را در خیابانهای ما یا به صورت آنلاین تحریک کنید، با تمام قوت قانون مواجه خواهید شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰