هزینه ۶ میلیونی کاشت حلزون در کشور/ فرصت طلایی برای کاشت حلزون ۲ تا ۶ سالگی است

رئیس انجمن گوش، حلق و بینی با اشاره به فرصت طلایی کاشت حلزون گفت: هزینه جراحی کاشت حلزون در کشور ۶ میلیون تومان است.

کد خبر : 29670
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 شهریور 1396 - 9:57

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،  مهدى خواجوى رئیس انجمن گوش و حلق و بینى در مراسم جشن هزارمین کاشت حلزون که صبح امروز در دانشکده پزشکى دانشگاه علوم پزشکى شهید بهشتى برگزار شد، با بیان اینکه ۲ تا سه هزار کودک سالانه با مشکلات شنوایى در ایران به دنیا مى آیند، گفت: ازدواج هاى فامیلى یکى از مهترین علت مشکلات شنوایى و ناشنوایى کودکان از بدو تولد است.

وى به علل دیگر کم شنوایی و ناشنوایى مادرزادى اشاره کرد و ادامه داد: بیمارى هاى مادران در دوران باردارى، مصرف برخى دارو‌ها در دوران باردارى، عفونت هاى دوران بدو تولد، بیمارى هایى مانند یرقان شدید که دیر هنگام درمان شود نیز از علل کم شنوایى و ناشنوایى در بدو تولد است.

خواجوی افزود: گوش یک اندام گیرنده و حس‌کننده است و یک مرکز شنوایی در مغز داریم و حلزون گوش تحریکات مکانیکی را به الکتریکی تبدیل می‌کند و مرکز شنوایی باید تا سن ۶ سالگی تکامل پیدا کند که این تکامل در صورت شنیده شدن صداها و تحریک شدن به کمک حلزون گوش امکان‌پذیر است.

رئیس انجمن گوش، حلق و بینی عنوان کرد: تکامل مرکز شنوایی مغز بعد از سن ۶ سالگی امکانپذیر نیست و به همین دلیل ۲ تا ۶ سالگی بهترین سن برای کاشت حلزون محسوب می‌شود. قبل از ۲ سالگی به دلیل آنکه نوزاد توانایی بیهوشی و جراحی ندارد این عمل جراحی پس از ۲ سالگی انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: با پیشرفت تکنولوژی امیدواریم سن کاشت حلزون کاهش پیدا کند اکنون پروتز‌های مورد استفاده برای کاشت حلزون که در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد ساخت سه کشور اتریش، استرالیا و آمریکا است در ایران نیز امکان ساخت وجود دارد، اما به دلیل آنکه ساخت آن بازده تجاری ندارد این پروتز از خارج از کشور وارد می‌شود، ما در زمینه امکانات جراحی بازتوانی و نیروی انسانی جراح متخصص شرایط خوبی در کشور داریم و امروز شاهد برگزاری جشن کاشت هزارمین حلزون در گوش کودکان هستیم.

خواجوی با اشاره به موفقیت‌آمیز بودن جراحی کاشت حلزون، تصریح کرد: این جراحی موفقیت‌آمیز است البته در موارد نادری به دلیل عفونت یا حساسیت شاهد عدم موفقیت آن هستیم.

وی افزود: اکنون در کشور ما هیأت امنای ارزی با کمک وزارت بهداشت حلزون‌ها را از خارج از کشور وارد می‌کنند و در اختیار مراکز کاشت حلزون قرار می‌دهند. کاشت حلزون و خرید آن به طور آزاد هزینه بالایی دارد، اما به کمک هیأت امنای ارزی و انجمن‌های خیریه تمام هزینه کاشت حلزون، هزینه بیمارستان، جراحی و بازتوانی پس از جراحی حدود ۶ میلیون تومان برای کودکان نیازمند است.

 حلزون شنوایی ۳۵ میلیون هزینه دارد

در ادامه رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه هزینه‌های کاشت حلزون و جراحی آن در دنیا بالا است، گفت: در کشور ما این هزینه را هیأت امنای ارزی و وزارت بهداشت تا حد زیادی پرداخت می‌کند و هزینه حلزون شنوایی ۳۵ میلیون تومان است، اما با حمایت دولت و وزارت بهداشت کل هزینه‌های پرداختی  حدود ۶ میلیون تومان است.

رحمانی با اشاره به صف طولانی کودکان برای کاشت حلزون در بیمارستان‌ها، گفت: مدت صف انتظار برای جراحی کاشت حلزون در برخی مراکز چند ماه است، اما این چند ماه نگران‌کننده نیست، زیرا کودکان از ۲ تا ۶ سالگی فرصت دارند تا این جراحی را انجام دهند و این تأخیر چند ماهه نگران‌کننده نیست.

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.