هر حادثه‌ای در منطقه بر امنیت بین‌الملل اثرگذار خواهد بود

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور گفت: اساس همه اتفاقاتی که در عرصه رسانه‌ای در شبکه وسیع و با کمک رسانه‌های بیگانه به صورت علنی و بسیار پرقدرت انجام می‌شود، متزلزل کردن روحیه مردم، بی ثبات کردن تولید در داخل کشور و در نهایت خارج کردن زندگی مردم در حوزه‌های مختلف از روند عادی و جاری است.

کد خبر : 99264
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 دی 1348 - 3:30

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در بیست و چهارمین جلسه ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور گفت: با توجه به گزارشی که از مصوبات جلسه قبل و اقدامات و پیگیری‌هایی که انجام شده، در این جلسه ارائه شد، مشخص شد که تمام دستگاه‌های عضو تلاش کردند تا مصوبات ستاد اجرایی شود و نتایج کار هم در حد قابل قبولی است.

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور افزود: در این جلسه گزارشی از ارجاعات ستاد به قوه قضائیه مطرح شد که پیگیری‌های جدی از سوی این قوه صورت گرفته است و در قالب مشورت‌هایی که با حوزه‌های مختلف رسانه‌ای داشته‌ایم و تذکراتی که داده‌ایم مشکل رفع شده است.

وی تصریح کرد: از ابتدا سیاست ستاد این بود که موضوعات رسانه‌ای و مدیریت افکارعمومی را به حوزه قضایی ارجاع ندهیم چراکه روحیه مشترکی میان مجریان و رسانه‌ها در جهت هدایت درست اخبار و اطلاعات وجود دارد اما متأسفانه در برخی مواقع علیرغم تذکرات، صحبت‌ها و مشورت‌هایی که انجام می‌شود، برخی اصرار بر پخش اخبار جعلی یا شایعات بی‌اساس دارند و ما ناگزیریم که آنها را به حوزه قضائی ارجاع دهیم که البته قوه قضائیه نیز با این موضوع فعال برخورد می‌کند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه، موضوع رسانه‌های استانی بود، اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد وزارت ارشاد به طور جدی نظارت بر رسانه‌های استانی را در دستور کار خود قرار دهد و ضمن ابلاغ سیاست‌های ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور به رسانه‌های استانی، رصد و نظارت مستمر و کاملی در این حوزه داشته باشد تا آن رسانه‌ها نیز همگام با رسانه‌های ملی در جهت سیاست‌های مدون ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور حرکت کنند.

رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور همچنین یادآور شد: بر اساس ارزیابی دقیق، رسانه‌هایی که در مدت فعالیت این ستاد به صورت مثبت و مناسب اقدام کرده‌ و سیاست‌ها را اجرا و با ما همکاری کرده‌اند، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

رحمانی فضلی با بیان اینکه موضوع کاغذ در چند هفته اخیر در سطح اصناف، مصرف‌کنندگان و حتی در عرصه رسانه‌ای موجب دغدغه شده بود، گفت: در این جلسه مقرر شد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این موضوع را با هماهنگی قوه قضائیه با دقت پیگیری کند تا هم واردات کاغذ در این ایام و هم توزیع آن بین عمده‌فروشان و خرده‌فروشان و همچنین مسیر تامین، تولید، توزیع و مصرف کنترل شود تا با کسانی که در این مسیر قوانین و مقررات را رعایت نکرده و پایبند به تعهداتشان نبوده‌اند، برخورد مناسبی صورت گیرد.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه موضوع حمل و نقل همواره مورد توجه این ستاد بوده است، گفت: باید با این قشر زحمتکش که در شرایط کنونی تلاش می‌کنند، همکاری لازم را داشته باشیم تا مشکلات آنها را مرتفع کنیم. دستگاه‌های مسئول هم باید نسبت به رفع نگرانی در حوزه حمل و نقل اقدام کنند تا حتی‌الامکان توزیع هیچ کدام از کالاهای اساسی و مواد اولیه کارخانه‌ها را در انحصار قرار ندهیم. در این راستا، وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی پیگیری این موضوع خواهد بود تا حمل و نقل کالاهای اساسی را از انحصار خارج کند.

رحمانی فضلی همچنین به موضوع واردات موبایل مسافری و رجیستری آن اشاره کرد و ضمن یادآوری تصمیمات جلسات پیشین ستاد در این خصوص و اتمام مهلت مقرر، گفت: با توجه به مباحث مطرح‌شده در این جلسه ستاد مقرر شد که فعلاً روال فعلی ادامه یابد اما باید به دنبال مصوبه‌ای باشیم که با آن تعیین تکلیف نهایی قانونی در این حوزه انجام شود و مقرر شد طی دو هفته آینده این موضوع پیگیری شود.

رئیس ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور با بیان اینکه یکی از موضوعات اصلی مطرح‌شده در این جلسه سیستم و فرایند توزیع کالا خصوصا کالاهای اساسی در کشور بود، گفت: در این جلسه گزارش بسیار خوبی از سامانه توزیع وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شد. به صورت نمونه کالاهایی در این سامانه ارائه شده است که باید تمام فرایندها از تولید، تامین، واردات تا عمده‌فروشی و خرده‌فروشی و همچنین به طور ویژه شبکه سنتی بازار در این سامانه مورد استفاده قرار گیرد و مشارکت جدی در این مسئله داشته باشند. در این راستا مقرر شد که این سامانه به صورت پایلوت در یک استان اجرا شود که در این حوزه استان هرمزگان اعلام آمادگی کرد. لذا همه دستگاه‌های متولی در این حوزه باید هماهنگی‌های لازم را با استاندار داشته باشند تا ان‌شاءالله بتوانیم این سامانه را در این استان پیاده کرده و ایرادات و اشکالات آن را رفع کنیم.

رحمانی فضلی همچنین در مورد اجاره‌بها گفت: در جلسات گذشته ستاد در این مورد بحث شد و ابراز نگرانی موجود در این خصوص در بین مردم و در فضای رسانه‌ای مورد توجه قرار گرفت. بر همین اساس در این جلسه وزارت راه و شهرسازی طرحی ارائه داد که با توجه به نظراتی که در جلسه مطرح شد، باید تکمیل شود و امیدواریم که وزارت راه و شهرسازی طرح را کامل کند تا بتوانیم اطمینان نسبی به مردم و بویژه مستأجران عزیز بدهیم تا آنها بدانند که این حوزه تابع قانون و قواعد خاص قابل نظارت و ضمانت است و نباید بگذاریم که بازار اجاره رها شود چون می‌تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

وزیر کشور در فراز دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به موضوع تبلیغات و عملیات روانی از سوی دشمن گفت: در حوزه گفتمان جنگ و صلح باید بدانیم، اساس همه اتفاقاتی که در عرصه رسانه‌ای در این حوزه در شبکه‌ای وسیع و با کمک رسانه‌های بیگانه به صورت علنی و بسیار پرقدرت انجام می‌شود، برای متزلزل کردن روحیه مردم، بی‌ثبات کردن تولید در داخل کشور و در نهایت خارج کردن زندگی مردم در حوزه‌های مختلف از روند عادی و جاری به سمت بی‌نظمی است. البته مردم ما این نوع عملیات روانی را بارها و سال‌های متمادی تجربه کرده‌اند و رسانه‌های ما آمادگی کامل برای مقابله را دارند. لذا باید اعلام آمادگی مردم را در قالب مقاومت و استقامت در حوزه تولید، مصرف و در حوزه رسانه‌ را منعکس و اعلام کنیم که جمهوری اسلامی ایران آمادگی هر شرایطی را دارد و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا مقاومت و استقامت در همه حوزه‌ها و برای هر برنامه‌ای داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ما برخورد منطقی، معقولانه، منصفانه و در چهارچوب نظامات بین‌المللی را همواره قبول داشته و داریم اما قطعاً زیر بار زور و تهدید نرفته و نمی‌رویم.

رئیس شورای امنیت کشور ضمن یادآوری این نکته که امنیت در منطقه یکپارچه است، گفت: نمی‌شود امنیت یک یا دو کشور را خدشه‌دار کرد و این یکپارچگی در عمل، خود را نشان ندهد. با توجه به وجود منابع انرژی در منطقه و تأثیر انرژی در امنیت بین‌المللی و روابط بین‌الملل، هر حادثه‌ای در منطقه ضمن آنکه می‌تواند یکپارچگی امنیت را دچار اشکال کند یقیناً در امنیت بین‌الملل نیز تأثیرگذار خواهد بود. این موضوعی است که همه تحلیلگران و همه دولت‌ها و کشورهای منطقه می‌دانند و همه واقف به این موضوع هستند که همه باید به گونه‌ای حرکت کنند که یکپارچگی امنیت منطقه دچار اشکال نشود.

وی افزود: ایران همیشه خود را حافظ امنیت منطقه دیده است و در روابط امنیتی، دفاعی و سیاسی منطقه‌ای فعال عمل کرده است که یکی از این موارد مبارزه با تروریسم، داعش و گروه‌های تکفیری بوده است. کشور ما بیشترین شهید را در این حوزه داده است. همچنین بیشترین تلاش را داشته و بیشترین تعهد را پذیرفته و به تعهد خود عمل کرده است.

رحمانی فضلی در پایان گفت: امیدواریم که ان‌شاءالله با روند توأم با منطق، عقلانیت و پایبندی به قوانین، تحولات را هدایت کنیم و ان‌شاءالله همه ما بتوانیم در جهت تقویت صلح پایدار و ثبات تلاش کنیم.

 


 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

16 − چهارده =