هر۱۳دقیقه یکنفر در آمریکا خودکشی میکند
بر اساس گزارش “USA Today”، در ایالات متحده آمریکا، هر ۱۳ دقیقه یک خودکشی رخ میدهد؛ بررسیها نشان میدهد، آمار قتل عمد بسیار کمتر از خودکشی در کشور آمریکا است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، نتایج یک بررسی نشان داد، میزان خودکشی در همه گروههای سِّنی کشور آمریکا با افزایش عجیبی روبه رو است.
بر اساس گزارش “USA Today”، در ایالات متحده آمریکا، هر ۱۳ دقیقه یک خودکشی رخ میدهد؛ بررسیها نشان میدهد، آمار قتل عمد بسیار کمتر از خودکشی در کشور آمریکا است.
طبق گزارش جدید محققان، شمار قصد خودکشی یا آسیب به خود در بین نوجوانان آمریکایی از ۰.۶۷ درصد در سال ۲۰۰۸ به ۱.۰۷۹ درصد در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است؛ همچنین نرخ خودکشی از ۲۰۰۷ تا ابتدای ۲۰۱۶، در پسران جوان با ۳۱ درصد افزایش و در دختران نیز با ۲ برابر افزایش روبهرو بوده است.
طبق آمار مرکز ملی بهداشت و درمان (NCHS) و مرکز کنترل بیماریها (CDC) در سال ۲۰۱۴، ۴۲ هزار و ۷۷۳ هزار نفر در آمریکا خودکشی کردهاند؛ نرخ خودکشی در ایالات متحده طی ۱۵ سال اخیر حداقل ۲۵ درصد رشد داشته است.
در سال ۲۰۰۹، خودکشی هفتمین علت اصلی مرگ و میر در مردان و شانزدهمین علت مرگ و میر زنان بود؛ در سال ۲۰۱۵، خودکشی دومین عامل مرگ و میر در میان جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله و سومین علت مرگ و میر در میان افراد بین ۱۰ تا ۱۴ سال بود. در سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۰، میزان خودکشی در میان سنین ۳۵ تا ۶۴ ساله آمریکا نزدیک به ۳۰ درصد افزایش داشته است و این در حالیست که بیشترین افزایش در مردان پنجاه ساله بود که میزان آن تقریبا ۵۰ درصد رشد داشت.
بر اساس آخرین مطالعه انجام شده توسط بنیاد آمریکایی برای پیشگیری از خودکشی، در سال ۲۰۱۴ خودکشی جزء ۱۰ دلیل اصلی مرگ در ایالات متحده بود؛ علاوه بر این، سالانه بیش از ۴۴ هزار آمریکایی در اثر خودکشی جان خود را از دست می دهند و سالانه ۵۱ میلیارد دلار به دولت خسارت وارد میکنند.
نتایج یک بررسی نشان داده است، خودکشی با شرایط سخت اقتصادی، از جمله میزان بیکاری همراه است؛ همچنین بر اساس نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۱، بین ارتفاع بالاتر از سطح دریا و خودکشی همبستگی وجود دارد؛ نشانههایی وجود دارد که کمبود اکسیژن در حال حاضر ممکن است منجر به افسردگی و در نهایت خودکشی شود.
افزایش نرخ خودکشی میتواند نتیجه استعمال مواد مخدر، مصرف الکل، قرارگیری در معرض خشونت، انزوای اجتماعی، درگیری در روابط اجتماعی، احساس عدم حمایت و افزایش نرخ بیکاری باشد.
telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰