نیمی از سویای کشور در مغان تولید می شود
در حالیکه کشورمان در خودکفایی روغن به شدت نیازمند توسعه کشت دانههای روغنی است نیمی از سویای کشور در شهرستانهای بیلهسوار و پارسآباد تولید میشود.
کد خبر : 46617
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آذر 1396 - 11:50
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، فرماندار پارسآباد در جریان بازدید و دیدار با سویاکاران در این منطقه اظهار کرد: تولیدکنندگان محصولات کشاورزی به ویژه محصولات روغنی جهاد مقدسی را در تقویت تولید داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی انجام میدهند که این همت آنها ستودنی است.
اکبر صمدی با بیان اینکه از ۸۵ هزار تن سویای تولیدی در کشور ۴۵ هزار تن در پارسآباد و بیلهسوار تولید میشود خاطرنشان کرد: ۱۱ هزار هکتار از اراضی حاصلخیز شهرستان پارسآباد به کشت سویا اختصاص یافته است.
وی تولید ۲۷ هزار تن سویا را در پارسآباد در قالب کشت پائیزه یادآور شد و افزود: این میزان تولید ۱۰ درصد افزایش تولید را نسبت به سالهای قبل نشان میدهد.
فرماندار پارسآباد تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی خاص در پارسآباد و بارندگیهای اخیر سویاکاران ما با تاخیر برداشت این محصول روبرو هستند که امیدواریم به سرعت عملیات برداشت به انجام رسیده و با رطوبت مناسب و شرایط کیفیتر محصول سویای زارعین به مراکز خرید تحویل داده شود.
صمدی گفت: با اتمام عملیات برداشت سویا به سرعت عملیات کشت پائیزی زارعین پارسآباد آغاز خواهد شد که تمهیدات لازم برای تامین بذر و نهادههای زارعین پیشبینی شده است.
وی افزود: زارعین به دلیل اصلاح الگوی کشت و خرید تضمینی این محصول روغنی رغبت بیشتری را به تولید سویا و کلزا انجام میدهند که امیدواریم این کار به تقویت تولید محصولات دانههای روغنی و همچنین خودکفایی کشور در تولید روغن منجر شود.
فرماندار پارسآباد به نرخ تضمینی سویا نیز اشاره و تصریح کرد: قیمت تعیین شده امسال ۲ هزار و ۴۰۰ تومان است که برای سال آینده نیز با ۱۰ درصد افزایش زمینه حمایت از زارعین با خرید مناسب فراهم میآید.
صمدی فعالیت چهار مرکز خرید را در پارسآباد یادآور شد و اظهار داشت: زارعین با رطوبت ۱۲ درصد و ناخالصی دو درصد میتوانند محصول خود را به مراکز خرید تحویل دهند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰