نوشیدن قهوه بیماری‌‌های کبدی را کاهش می‌دهد

.بررسی چندین مطالعه نشان می‌دهد مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با کاهش ۴۰‌درصدی ریسک سرطان کبد مرتبط است ا

کد خبر : 47911
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 خرداد 1398 - 2:30

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسک سرطان کبد و سیروز کبدی را کاهش می‌دهد.مصرف قهوه بر بیماری مزمن کبد، سرطان کبد و سیروز کبدی تاثیر دارد.گریم الکساندر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «بیماری کبدی در حال افزایش است و بررسی این موضوع حائز اهمیت است که چقدر قهوه به‌عنوان یکی از معروف‌ترین نوشیدنی‌های جهان، و رژیم غذایی بر بیماری تاثیر دارد.»طبق توصیه محققان، قهوه موجب کاهش ریسک بیماری‌های کبدی شده و لازم است بیماران به اطلاعات رژیم غذایی و توصیه‌های متخصصان مراقبت از سلامت دسترسی داشته باشند.بررسی چندین مطالعه نشان می‌دهد مصرف قهوه در مقابل عدم مصرف قهوه با کاهش ۴۰‌درصدی ریسک سرطان کبد مرتبط است اگرچه به‌نظر می‌رسد این رابطه به میزان دوز مصرفی وابسته است.تحقیق محققان نشان می‌دهد مصرف قهوه با کاهش ریسک سیروز کبدی بین ۲۵ تا ۷۰‌درصد مرتبط است.تحقیق دیگر رابطه معکوس بین مصرف قهوه و ریسک بیماری مزمن کبدی را با میانگین کاهش ۲۵ تا ۳۰‌درصد در افرادی که کمترین میزان مصرف قهوه را دارند و بالغ بر ۶۵‌درصد در افراد دارای بالاترین میزان مصرف قهوه نشان می‌دهد.

 

 

 

 

 


 

 

برچسب ها : ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده + شانزده =