نماینده‌ای که خود را شایسته انتخاب نمی‌بیند کناره‌گیری کند

سخنگوی شورای نگهبان در در واکنش به اظهار نظر یکی از نمایتندگان مبنی بر اینکه “مردم به دلیل نظارت استصوابی شورای نگهبان مجبور به انتخاب ما نمایندگان هستند”، گفت: آنکه خود را شایسته نمی‌بیند کناره گیری کند. چرا خود را در معرض انتخاب قرار می‌دهد؟

کد خبر : 85356
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهریور 1397 - 9:02

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”، عباسعلی کدخدایی در نشست خبری صبح امروز با خبرنگاران با بیان اینکه نشست امروز به ارائه نظرات شورای نگهبان در رابطه با گزارشاتی از مصوبات ارسالی مجلس، نامه های دیوان عدالت اداری و سایر گزارشات ارسالی اختصاص دارد، اظهار کرد: روز پنج شنبه ظهر عدم مغایرت لایحه اصلاح قانون منع به کارگیری بازنشستگان برای مجلس شورای اسلامی ارسال شد. این لایحه علاوه بر اینکه طرح خوبی در جهت اصلاح نظام اداری بود در دو بند دارای ابهاماتی بود و برای رفع ابهام به مجلس اعاده شد و مجلس اصلاحات را به عمل آورد و برای ما ارسال شد.

سخنگوی شورای نگهبان در رابطه با لایحه اصلاح مبارزه با پولشویی عنوان کرد: در مرحله اول قانون مبارزه با پولشویی با ایراداتی مواجه شد و این ایرادات که شامل ۴ بند می شد برای مجلس ارسال شد.

وی، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیرا بعضی جریان‌های سیاسی حمله به نهادها را آغاز کردند و به طور مشخص یکی از نمایندگان در صحبت‌های خود گفته بود به دلیل نظارت استصوابی شورای نگهبان مردم مجبور به انتخاب ما نمایندگانی هستند که شاید صلاحیت نداریم انتخاب شویم، نظر شورای نگهبان در رابطه با این اظهارنظر چیست؟ تصریح کرد: شورای نگهبان از نقد و انتقاد و نصیحت به خیر نه ضرر کرده و نه از آنها ناراحت می شود همیشه هم اعلام می‌کنیم که اگر به عملکرد ما ایرادی وجود دارد آن را بیان کنند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان در ادامه، بیان کرد: نقدی که ما داریم این است که نظرات صحیح باشد نه خلاف واقع زیرا اعتبار گوینده را زیر سوال می‌برد. اگر کسی خود را شایسته نمی بیند کناره گیری کند. چرا خود را در معرض انتخاب قرار می‌دهد؟

 

 

 

 

 


 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده − 6 =