نمایش زیبایی افراد زال و محکومیت شکار آنها در تانزانیا
«مارینکا مسوس»، عکاس هلندی تبار با مجموعه عکس های خود با عنوان «زیر یک خورشید» سعی داشته تا نگاه دنیا را به فاجعه شنیع شکار انسان در تانزانیا جلب کند.
وی که برای این مجموعه برنده جایزه عکاسی شده، تصاویر زیبایی از افراد مبتلا به زالی را به تصویر کشیده تا بدین طریق زیبایی و غیر شوم بودن این افراد را نمایش داده و پیغام دوستی و قبول آن ها را به گوش مردم تانزانیا برساند.
شاید لازم باشد اشاره کنیم که زال هایی که در تانزانیا زندگی می کنند، هر روز با ترس صبح را به شب می رسانند. زیرا برخی از مردم آن ها را برای اعضای بدنشان شکار می کنند.
جادوگران آفریقایی ادعا می کنند اعضای بدن زال ها، ثروت و موفقیت برای صاحبان آن به همراه خواهد داشت. به همین خاطر، آلبینوها مورد حمله شکارچی های انسان قرار می گیرند.
بنابر گزارشاتی که در سال های اخیر منتشر شده، حتی والدین زال ها نیز دست به جنایت های وحشتناکی زده و اعضای بدن خویشاوندان خود را می فروشند.
برخی خانواده ها در ازای دریافت حداقل ۵۰ هزار پوند انگلیسی حاضرند فرزند آلبینوی خود را به رمال ها بفروشند.
گفتنی است، تانزانیا، بیشترین شمار کشتار افراد زال را دارد. اشخاص ثروتمند، مشتریان خرید مبتلایان به آلبینیسم هستند زیرا معتقدند که مصرف اعضای بدن افراد زال خوشبختی، سعادت و ثروت بیشتر برایشان به ارمغان می آورد.
در این کشور آفریقایی، عمق فاجعه به قدری است که اگر نوزادی با این بیماری ژنتیکی متولد شود یا بلافاصله وی را به قتل می رسانند یا مادر و فرزند هر دو طر شده و دیگران از آن ها دوری می کنند.
بسیاری از کودکان مبتلا به آلبینیسم از بسیاری از حقوق اولیه انسانی محروم هستند و خودشان نیز به این باور رسیده اند که نباید ادعایی در این رابطه داشته باشند. آن ها خودشان نیز تصور می کنند شیطانی و شوم هستند و وجودشان نفرین و مطیبت به دنبال خواهد داشت.
به دلیل کشتارهای بی رویه ی این انسان های بی گناه، شمار زیادی از آن ها در کمپ های مخصوصی نگهداری می شوند تا از دسترس عموم مردم جامعه و حتی خانواده های خود در امان باشند.
محروم کردن یک انسان از حق زندگی برای دستیابی به ثروتی که فقط خرافات آن را در ذهن و مغز افراد پرورش داده است، یکی از هولناک ترین فجایعی است که انسانِ متمدن قرن بیست و یکمی انجام می دهد.
همین مساله بسیار ناراحت کننده باعث شد تا «مارینکا مسوس» به عکاسی از افراد مبتلا به آلبینیسم بپردازد تا حمایت مردم جهان را برای این اشخاص به دست آورد.
شاید بد نباشد بدانید که در آلبینیسم (زالی)، عدم توان تولید رنگدانه ملانین موجب می شود که رنگ پوست بیمار سفید باشد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰