«نبرد سید جابر» دومین کتاب از روزی روزگاری قاسم سلیمانی

نشر یا زهرا (س) کتاب دوم از مجموعه شانزده‌گانه کتاب‌های «روزی روزگاری قاسم سلیمانی» را با عنوان «نبرد سید جابر» منتشر و راهی بازار کتاب کرد.

کد خبر : 20272
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 تیر 1396 - 10:09

به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از(ایبنا)،کتاب دوم از مجموعه «روزی روزگاری قاسم سلیمانی» با عنوان «نبرد سید جابر»_اردیبهشت تا تیر ۱۳۶۱ به روایت سردار سرلشکرحاج قاسم سلیمانی _ به همت عباس میرزایی گردآوری و تدوین شده و توسط نشر یا زهرا (س) چاپ و منتشر شده است.
 
«روزی روزگاری قاسم سلیمانی» عنوان مجموعه‌ای از کتاب‌هاست که نشان می‌دهد حاج قاسم سلیمانی نیروهای تحت امرش را چگونه در میدان جنگ و در سخت‌ترین شرایط هدایت می‌کرد و فاش می‌کند که این فرمانده جوان، در نبود همکاری مسئولین منطقه، چگونه تیپ درجه دومی را به لشکری قدرتمند و خط شکن تبدیل کرد و به خواننده می‌گوید که سلیمانی‌ چگونه رزمندگان ثارالله را از خطوط مستحکم دفاعی دشمن در تمام جبهه‌ها و در جبهه شرق بصره عبور داد و در نهایت به این پرسش پاسخ می‌دهد که چرا افراد لشکرش، پس از سی سال، هنوز مرید او هستند و تا پای جان بر سر پیمان ایستاده‌اند.

این مجموعه بزرگ در طراحی نهایی، ۱۶ عنوان کتاب را در برمی‌گیرد که هر یک فرماندهی سلیمانی را در دوره زمانی خاصی از دفاع مقدس روایت می‌کند. مجموعه کتاب‌ها چنان طراحی شده‌اند که هر کتاب به صورت مستقل قابل استفاده باشد و در مجموع نیز پیوندی منطقی را بین دوره‌های مختلف ترسیم کند. کتاب اول با عنوان «هجوم به تهاجم» و کتاب حاضر از این مجموعه ۱۶ جلدی به چاپ رسیده و چند جلد دیگر آماده و در نوبت چاپ هستند.
 
این کتاب دوره‌ای از فرماندهی قاسم سلیمانی بر تیپ ثارالله را روایت می‌کند که تیپ را برای حضور در عملیات بیت‌المقدس از دوکوهه به دارخوین و سپس حمیدیه آورد و در نبردی سخت و نا برابر در جبهه کرخه کور لشکرهای ۵ مکانیزه و ۶ زرهی دشمن را زمین‌گیر کرد تا قرارگاه‌های فتح، نصرف فارغ از رویارویی با تانک‌های این دو لشکر قدرتمند، از کارون عبور کنند. همچنین شرح می‌دهد که رزمندگان تیپ ثارالله چگونه‌ تحت امر وی، در آوردگاه کوشک، تانک‌های عراقی را به آتش کشیدند.
 
پایه و اساس این کتاب اسناد، مدارک، نوارهای مرکز اسناد و تحقیقات سپاه و تاریخ شفاهی سردار حاج قاسم سلیمانی و فرماندهان و رزمندگان حاضر در خطوط پدافندی و عملیات‌ها است. کتاب «نبرد سید جابر» در ۱۳ فصل نگاشته شده و فاصله سه ماهه بین اردیبهشت تا تیر سال ۱۳۶۰ را روایت می‌کند و اسناد و تصاویر لشکر ثارالله و دیگر رزمنده‌ها ضمیمه کتاب شده است.
 
در پشت جلد کتاب می‌خوانیم: «قاسم سلیمانی: همچنین افرادی داشتیم که با سر و جان کار کردند. خوب بعضی‌ها با سر و جان کار کردند. ولی واقعا خسته شدند. برادرمون تجلی هم خیلی کار کرد. خیلی زحمت کشید. ایشون گفت آقا خسته شدم. برادر من خسته شدم. احتیاج به استراحت دارم. ما قبول می‌کنیم. همه شما خسته شدید. واقعا این را قبول دارم. به حدی رسیده که خودم هم بریده‌ام. ولی الان در حالتی هستیم که پدرم هم بمیرد نمی‌روم. اگر مادرم هم بمیرد نمی‌روم.»
 
کتاب «نبرد سید جابر» در ۳۶۰ صفحه، شمارگان ۱۵۰۰ نسخه با بهای ۱۳ هزار تومان توسط نشر یا زهرا (س) چاپ و منتشر شده و روانه بازار کتاب شده است.
 
عناوین دیگر این مجموعه ۱۶ جلدی به شرح زیر است:
کتاب سوم –  ورود ممنوع (عملیات رمضان)، کتاب چهارم – توقف در رمل (والفجر مقدماتی)، کتاب پنجم – آرامش در حظور دشمن (والفجر یک)، کتاب ششم – شب نشینی در قلاویزان (والفجر۳)، کتاب هفتم – خداحافظ رفیق (والفجر۴ )، کتاب هشتم – شب‌های پرماجرا (خیبر، میمک)، کتاب نهم – سواری در بزرگراه شرق دجله (بدر)، کتاب دهم – جنگ تمام عیار حاج قاسم ( والفجر هشت)، کتاب یازدهم – نبرد تکلیفی حاج قاسم (کربلای یک)، کتاب دوازدهم- از دژبانی ام الرصاص گزارش می‌کنم (کربلای ۴)، کتاب سیزدهم – بصره در تیررس (کربلای ۵)، کتاب چهاردهم – جایی برای رسیدن (کربلای ۱۰، نصر۴)، کتاب پانزدهم -ماموریت غیر ممکن (والفجر ۱۰)، کتاب شانزدهم – ملاقات با سنگرنشینان آن سوی خط (بیت المقدس۷، مرصاد)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.