نباید در روش مبارزه بدسلیقهگی کنیم و گاف بدهیم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برجام نه مشکلات اقتصادی و نه مشکلات سیاسی را حل کرد، گفت: چه روی موشک شعار بنویسیم چه ننویسیم، دشمنی آمریکا وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، محمدباقر قالیباف در برنامه بدون توقف در پاسخ به این سوال که «نظر شما در خصوص این مطلب که برخی عقیده دارند، مشکلات معیشتی امروز مردم حاصل مقابله و ایستادگی ما در برابر آمریکاست، چیست» گفت: من با این نظر موافق نیستم که اگر مردم امروز سختی میکشند و ما امروز مشکل داریم علتش این است که در برابر ظلم یک ظالم ایستادیم، آیا آنهایی که در مقابل ظلم نایستادند و سرسپردگی کردند آیا امروز شرایط خوبی دارند. مثل شرایط برخی از کشورهای منطقه که هم قرارداد کمپ دیوید را امضا کردند و هم با اسرائیل پیمان صلح بستند، آیا آنها آرامش و آسایش و رفاه دارند.
وی همچنین تصریح کرد: حتما استقلال داشتن، عزتمندانه زندگی کردن و شرافتمندانه زندگی کردن هزینه دارد، مگر میشود در دنیای چپاولگری و ظلم قدرتمندان امروز برای استقلال هزینه نداد، اما اگر بگوئیم هزینهاش این است که مرغ به دست مردم نمیرسد، نه من این را قبول ندارم.
قالیباف در ادامه با اشاره به رفتار برخی از مسئولان در شرایط حال حاضر کشور گفت: این تعبیر امام(ره) بوده که «هر کس که مسئولیت دارد اگر کار نکند ضد انقلاب است»، انقلاب ما انقلاب مستضعفین بوده، قطعا مردم این را نمیپذیرند که مسئولانشان ولو از راه حلال و با دادن خمس و زکات چند صد میلیون سرمایه داشته باشند. حتما این افراد نمیتوانند در جمهوری اسلامی مسئول باشند، اینها هم مشکل انقلاب نیست مشکل افراد است چرا این مشکلات را به حساب انقلاب میگذارید.
شهردار سابق تهران با تأکید بر اینکه ما با گذشت زمان در دهه چهارم و امروز در دهه پنجم نسبت به رویکردهای اول انقلاب تفاوت پیدا کردهایم، یادآور شد: از قضا معتقدم همه مشکلات ما از جایی شروع شده که مردم و مسئولان مخصوصا مسئولان ما نسبت به اندیشههای انقلاب فاصله پیدا کردیم، نباید این مشکلات را به گردن انقلاب بیندازیم. انقلاب ما قطعا انقلابی الهی است، ما متکی بر فرهنگ قرآنی حرکت میکنیم اما این فرهنگ قرآنی و روحیه انقلاب ما که انقلابی قرآنی و مردمی است یک مبانی داشته و یکی ازموضوعات انقلاب ما باورمندی بوده است.
وی تصریح کرد: ما بر اساس مبانی علمی در جنگ پیروز نشدیم بلکه بر اساس فرهنگ قرآنی که میگوید تو هر چه ظرفیت داری بگذار و تلاش کن و تردید نداشته باش در جنگ پیروز شدیم. این فرهنگ در سیاست هم بوده در اقتصاد هم بوده، در دهه اول پیروزی انقلاب اینها بوده اما بعدها آن را کنار گذاشتیم، به دلیل فاصله گرفتن از باورها در دهه هفتاد مسیری را آغاز کردیم که آن مسیر با مبانی دهه اول انقلاب سازگاری نداشت و مشکلات از آنجا آغاز شد.
قالیباف با اشاره به اینکه من بعد از جنگ علاقهمند بودم در حوزه سازندگی کار کنم که بر این اساس قرارگاه سازندگی شکل گرفت، اظهار کرد: دوره ریاست جمهوری مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی بود با ایشان از قبل دیدار و ارتباط داشتم، آن زمان دیدم فضای سازندگی به فضایی از جنس کارگری، کارفرمایی تبدیل شده و شیوه کار به شکل پیمانکاری خشک گذشته میرود، در خصوص همین سد کرخهای که ساخته شد در همین حوزه این بحث را داشتیم یعنی به سبک سرمایهداری یک کارگاه اداره میشد.
وی همچنین تشریح کرد: من به ایشان پیشنهاد دادم همین پروژه سد کرخه را به جای اینکه بیائیم به شیوه پیمانکاری اداره کنیم، بر اساس همان فرهنگ انقلابی که در جنگ داشتیم به این شیوه کار کنیم که طراحی را به دانشگاهها بسپاریم. امروز میگوئیم رابطه بین صنعت، علم و حوزه مدیریت اجرایی از بین رفته، چرا این رابطه از هم جداست ببینید آنجاهایی که اینها از هم جدا نیستند ما رشد کردهایم در حوزه پتروشیمی، هستهای و غیره.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که «ملت ما به دنبال عزت بودند و هستند و از منتکشی هم بدشان میآمده و میآید اما سوال این است، ما چرا با اعمالی مانند شعارنویسی روی موشک بهانه دست آنها میدهیم»، گفت: اینکه دشمنتراشی کنیم این حتما کار خوبی نیست ولی به تعبیر شهید مدرس به آمریکای همایونی بگوئید دمش کجا نیست که ما پایمان را بگذاریم آنجا، شما ببینید برای اینکه انقلاب ما به پیروزی نرسد کاری بود که آمریکا نکند، از بحث تجزیهطلبی گرفته تا کودتای نوژه و ترور رئیسجمهور، نخستوزیر و نماینده مجلس، برای براندازی تا اینجا آمدند که ۱۷هزار نفر از مردم ما را در کف خیابان شهید کردند. این همه تحریم را انجام دادند، عملیات نظامی کردند، فضای مجازی را ببینید چه کردهاند جز اینکه به دنبال فروپاشی و براندازی انقلاب هستند، آنها هیچ وقت دست از سر ما برنداشتهاند.
وی ادامه داد: اما من هم عقیده دارم ما نباید در روش مبارزه بدسلیقهگی کنیم و به اصطلاح گاف بدهیم. ولی ببینید در حوزه برجام چه اتفاقی افتاد، امام(ره) فرمودند «ما شاه را بیرون میکنیم و بر آنها فائق میشویم ولی من نگران این هستم که تفکر غرب و غربزدگی را نتوانیم بیرون کنیم» این فرهنگ غربزدگی از دهه هفتاد در کشور آغاز شد همین طور آرام آرام آمد جلو. برخی مقاله دادند و صحبت کردند که ریشه همه مشکلات این است که با آمریکا مبارزه میکنیم، او چه دشمنی با ما دارد؟ این مسئله آنقدر تئوریزه شد که به بدنه عمومی جامعه ما هم رسید و در پایان دهه هشتاد عموم جامعه ما احساسشان این بود که بیشتر این نارساییهایی که شما به آن اشاره کردید علتش این است که ما در مقابل آمریکا ایستادیم اگر ما در مقابل آمریکا نمیایستادیم و اگر امروز مذاکره کنیم مشکلات حل میشود.
وی در پایان تصریح کرد: به نظر من از اینجا بود که مقام معظم رهبری تصمیم گرفتند که این مذاکره را انجام دهند، از اول هم به نظرم این باور شخصی حضرت آقا نبود اما چون به باور و موضوعی در افکار عمومی تبدیل شده بود، ایشان قبود کردند، حضرت آقا از اول هم گفتند آمریکا قابل اطمینان نیست، در برجام رفتیم چه اتفاقی افتاد، نه مشکلات اقتصادی ما حل شد، نه مشکلات سیاسی ما حل شد، نه دشمنیشان رفع شد، حالا چه روی موشک شعار بنویسیم چه ننویسیم، این دشمنی وجود دارد، اما عقیده من این است که ما باید روحیه پیشدستانه داشته باشیم، روحیه جلوگیری و بازدارندگی داشته باشیم، ما این روحیه را در حوزه دفاعی داریم پس چرا در حوزه اقتصادی نداریم.
برچسب ها :بعد از چهل سال ، ججین ، صف های طولانی مردم ، قالیباف ، پس از چهل سال
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰