نان تست و مرغ به سبک فرانسوی
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی نان تست و مرغ به سبک فرانسوی آشنا کنیم. در ادامه برای آسانی یادگیری، آموزش تصویری را به همراه توضیحات تهیهی این غذای خوشمزه، برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
کد خبر : 33594
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 شهریور 1396 - 6:53
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی نان تست و مرغ به سبک فرانسوی آشنا کنیم. در ادامه برای آسانی یادگیری، آموزش تصویری را به همراه توضیحات تهیهی این غذای خوشمزه، برای شما قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نان تست: ۱۲ قطعه
سینهی مرغ: ۱ عدد بزرگ
پیاز خلالی خرد شده: ۱ عدد
فلفل سبز خلالی خرد شده: ۱ عدد
زیتون هسته گرفته و خرد شده: سه چهارم پیمانه
قارچ ورقه شده: نصف پیمانه
هویج رنده شده: سه چهارم پیمانه
پنیر ورقهای چدار: ۴ ورقه
پنیر موزارلا رنده شده: سه چهارم پیمانه
پنیر سفید: نصف پیمانه
خامهی آشپزی: نصف پیمانه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
زنجبیل: یک و نیم قاشق چایخوری
سیر: سه حبه
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
روغن را در ماهیتابه ریخته کمی پیاز را تفت میدهیم، سیر، فلفل دلمه، قارچ و فیلههای مرغ را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. نمک، فلفل، زنجبیل، آبلیمو و هل را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم
حالا نوبت اضافه کردن هویج و زیتون است. آنها را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس حرارت را خاموش میکنیم.
سینی فر را چرب میکنیم. نیمی از نانهای تست را کف سینی میچینیم و با پشت چنگال یا قلمو، از سس آماده شده، روی آنها میمالیم
telegram.me/jajinnews
برچسب ها :آشپزی ، ججین ، غذای فرانسوی ، نان تست ، نان تست و مرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰