ناسا : خودروی شخصی “الون ماسک” یک شیء آسمانی است

ناسا خودروی شخصی تسلا رودستر الون ماسک را که اکنون به سمت مریخ در حال حرکت است، به عنوان یک جرم آسمانی ثبت کرد

کد خبر : 62264
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 بهمن 1396 - 7:15

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  و به نقل از اینهبیتت، آژانس فضایی آمریکا (ناسا)، خودروی شخصی تسلا رودستر الون ماسک، مالک شرکت تسلا و اسپیس‌ایکس را در فهرست رسمی اجسام آسمانی که شامل ماهواره‌ها و سیاره مریخ است، به عنوان یک جرم آسمانی ثبت کرده است.

شرکت اسپیس‌ایکس روز ۶ فوریه بزرگترین موشک تاریخ موسوم به “فالکون هوی” را با محموله یک خودروی تسلا رودستر که متعلق به مدیرعامل این شرکت بود، به فضا و به سمت سیاره سرخ پرتاب کرد.

اکنون ناسا رسما این تسلا رودستر شناور را به عنوان یک جسم در فضا معرفی کرده است.

یک مانکن با لباس فضایی ملقب به “استارمن”(Starman) در حالی که آهنگ “اودیسه فضایی” از “دیوید بوئی” خواننده مشهور آمریکایی در حال پخش است، پشت فرمان این خودرو نشسته است.

در حالی که برخی این حرکت را گرانترین تبلیغ خودرو در جهان نامیده‌اند، برخی دیگر حس شوخ طبعی “الون ماسک” را تحسین می‌کنند.

این خودرو در حال حاضر به طور رسمی در کنار ستاره‌ها و اجرام آسمانی در پایگاه داده ناسا فهرست شده است و در پایگاه اینترنتی این آژانس فضایی قابل رویت است.

این سیستم ناسا تمام دستگاه‌ها و اجرام تایید شده مانند ماهواره‌ها و حتی مریخ را دنبال می‌کند.

انتظار می‌رود که سفر فضایی “تسلا” و “استارمن” با خطر و تغییر ناگهانی شرایط همراه باشد.

این خودرو در حال حاضر دور اول پرواز خود را با موفقیت پشت سر گذاشته و کارشناسان در حال پیش‌بینی اتفاقات در صورت پیشروی بیشتر هستند.

نه تنها این خودرو به زودی شروع به برخورد با هزاران جرم آسمانی و دیگر زباله‌های فضایی می‌کند، بلکه نیروی کامل و خطرناک تابش کیهانی را نیز تجربه خواهد کرد. این تابش خطرناک احتمالا در نهایت خودرو و راننده آن را از بین می‌برد.

“الون ماسک” مالک خودرو و مدیرعامل اسپیس‌ایکس، از سرنوشت وسیله نقلیه‌اش مطلع نیست. وی معتقد است که این احتمال وجود دارد که خودرو در شرایط سخت در فضای عمیق نتواند سالم بماند. زمانی که از وی پرسیده شد که انتظار دارد این سواری تا چه زمانی ادامه یابد، گفت: ما واقعا هیچ‌یک از مواد تسلا رودستر را در شرایط فضایی تست نکرده‌ایم. این خودرو صندلی‌هایی مشابه یک خودروی عادی دارد.

وی افزود: این خودرو در حال حاضر در مداری است که طول آن بین ۹۹ صدم و ۱.۷ واحد نجومی است. یک واحد نجومی تقریبا فاصله بین زمین و خورشید است. به طور متوسط، مریخ ۱.۵ واحد نجومی از خورشید فاصله دارد.

پرتاب “فالکون هوی” توجه رسانه‌های جهانی را به خود جلب کرد و جسارت “الون ماسک” در ماوریت‌های فضایی در چند هفته اخیر بسیار مورد توجه بوده است.

انتهای پیام

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.