میانه سنی ایران در سال ۱۴۲۹ به بیش از ۴۵ سال افزایش می‌یابد!

براساس برآوردها، میانه سنی ایران در سال ۱۳۲۹ حدود ۲۲ سال، در سال ۱۳۹۵، ۳۰ سال و در سال ۱۳۹۸، ۳۲ سال بوده است؛ این شاخص در سال ۱۴۰۴ به حدود ۳۶ سال و در سال ۱۴۲۹ به بیش از ۴۵ سال افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده‌ سالخورده شدن جمعیت کشور است.

کد خبر : 121658
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 دی 1348 - 3:30

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۵۰ نسبت افراد بالای ۶۰ سال جهان از  ۱۲ درصد به ۲۲ درصد (تقریباً نزدیک دو برابر) خواهد رسید و در سال ۲۰۲۰ تعداد افراد ۶۰ سال به بالا بیشتر از کودکان کمتر از ۵ سال خواهد بود.

در سال ۲۰۵۰، ۸۰ درصد افراد مسن در کشورهای کم‌درآمد و متوسط زندگی می‌کنند، سرعت پیری جمعیت بسیار سریعتر از گذشته است و همه کشورها برای اطمینان از آمادگی سیستم‌های بهداشتی و اجتماعی آنها برای بهره‌برداری از این تغییر جمعیتی، با چالش‌های اساسی روبه‌رو هستند.

براساس برآوردهای به‌عمل‌آمده در جدول ذیل و نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵، میانه سنی ایران در سال ۱۳۲۹، حدود ۲۲ سال، در سال ۱۳۹۵، ۳۰ سال و در سال ۱۳۹۸، ۳۲ سال بوده است که نشان‌دهنده‌ این است که ترکیب جمعیتی کشورمان در حال سالخورده شدن است؛ پیش‌بینی می‌شود این شاخص در سال ۱۴۰۴ به حدود ۳۶ سال و در سال ۱۴۲۹ به بیش از ۴۵ سال افزایش یابد؛ این تحولات حکایت از تغییر ساختار جمعیتی ایران دارد و نشانه حرکت سریع جمعیت به‌سوی سالخوردگی است.

کاهش جمعیت , فرزندآوری , سالمندان ,

در سال ۱۳۲۹ میانه سنی جهان ۲۳.۵ سال بوده است و پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۲۹ میانه سنی جهان به حدود ۳۶ سال افزایش یابد؛ در همین سال، میانه سنی در کشورهای توسعه‌یافته به حدود ۴۵ سال می‌رسد، به‌عبارتی میانه سنی ایران، در سال ۱۴۲۹ در حدود میانه سنی کشورهای توسعه‌یافته خواهد شد!

 


 

 

 

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

11 + 12 =