موسسه “حافظ “غیر مجاز است
موسسه اعتباری “حافظ” که مدتی است فعالیت خود را در بازار غیرمتشکل پولی آغاز کرده، این بار به صراحت از سوی بانک مرکزی درباره این موسسه اعلام شده که دارای هیچ گونه مجوزی برای فعالیت در بازار پول نبوده
موسسه اعتباری “حافظ” که مدتی است فعالیت خود را در بازار غیرمتشکل پولی آغاز کرده، این بار به صراحت از سوی بانک مرکزی درباره این موسسه اعلام شده که دارای هیچ گونه مجوزی برای فعالیت در بازار پول نبوده و هیچ تعهدی از سوی این بانک برای سپردهگذاران آن وجود نخواهد داشت.
به گزارش ایسنا، موسسه اعتباری حافظ از جمله غیرمجازهای بازار پول است که از مدتی پیش فعال شده و در حال توسعه شعب است، آن هم در شرایطی که هیچگونه مجوزی برای فعالیت بانکی از سوی بانک مرکزی دریافت نکرده است. این در حالی است که بانک مرکزی طی اطلاعیهای رسمی به سپردهگذاران این موسسه اعلام کرد که موسسه اعتباری حافظ هیچگونه مجوزی برای فعالیت ندارد. این اعلام همراه با این توضیح بود که شعب حافظ غیرقانونی بوده و از این رو هرگونه سپردهگذاری در آن با تعهد بانک مرکزی همراه نخواهد بود.
در عین حال که تاکید شده اگر حافظ با مشکلی مواجه شود، بانک مرکزی هیچ تعهدی در رابطه با برگرداندن وجوه سپردهگزاران نخواهد داشت.
همچنین اطلاعات دریافتی حاکی از آن است که حافظ در حال حاضر دارای دفتر مرکزی در تهران بوده و در مجموع دارای ۲۵ شعبه در سراسر کشور است. ظاهرا اغلب شعبههای این موسسه در ساری و تبریز دایر است.
اما با توجه به اینکه طبق قانون تنظیم بازار غیرمتشکل پولی، معرفی موسسات اعتباری غیرمجازی که فعالیت آنها مورد تایید نیست باید از سوی بانک مرکزی انجام شود، ظاهرا این بانک دستور پلمب شعب موسسه را به نیروی انتظامی داده است. از این رو باید منتظر پیگیری و پملب شعب حافظ بود؛ هر چند که تاکنون فعالیت شعب در جریان است.
در همین رابطه بانک مرکزی در اطلاعیهای اعلام کرد: “پیرو اطلاعیه های قبلی بانک مرکزی در سال های گذشته مبنی بر غیرمجاز بودن موسسه حافظ، بر اساس اخبار واصله ، این موسسه مجدداً در برخی مناطق کشور اقدام به ایجاد شعبه کرده است که با تدابیر نهادهای نظارتی و انتظامی از گسترش فعالیت آن جلوگیری به عمل آمده است. بدین وسیله تاکید میشود، این فعالِ غیرمجاز فاقد هرگونه مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و فعالیت شعب آن غیرقانونی است. از این رو ضروری است هموطنان عزیز به منظور جلوگیری از به مخاطره افتادن اموال خود از هر گونه ارتباط با این موسسه جعلی از قبیل در اختیار گذاردن مِلک به منظور ایجاد شعبه، سپردهگذاری یا دریافت تسهیلات جداً خودداری کنند. در غیر اینصورت، بانک مرکزی هیچگونه مسئولیتی در قبال تضییع حقوق مشتریان این موسسه غیرمجاز به خصوص استرداد وجوه سپردهگذاران نداشته و حق پیگیری موضوع از طریق مراجع قضایی را همچنان برای خود محفوظ میداند.
ضمناً از هم وطنان گرامی درخواست می شود قبل از سپرده گذاری در بانک ها و موسسات اعتباری، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی به نشانی WWW.CBI.IR از لیست بانک ها و موسسات اعتباری مجاز اطمینان یابند.”
جریان موسسات اعتباری غیرمجاز این روزها در صدر اخبار نظام بانکی قرار دارد؛ به ویژه ماجرای اخیر موسسه کاسپین و همچنین آرمان موجب ایجاد تحرکات و حتی تنشهایی بین مشتریان بانکها و موسسات مجاز نیز شده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰