موتور اتمی و چتر نجات جدید ناسا برای نخستین مسافران مریخ
ناسا بهتازگی وسایل کاربردی جالبی را برای نخستین مسافران مریخ طراحی کرده است که از جمله آنها میتوان به موتور هستهای و پاراشوت اشاره کرد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، موتور هستهای که «کیلوپور» نام دارد، با استفاده از یک راکتور اورانیوم به اندازه یک رول دستمال توالت قادر به تولید گرما است. سپس یک موتور استرلینگ انرژی گرمایی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند، طرز کار این سیستم مانند موتور ماشین است.
این تکنولوژی میتواند برای بیش از ۱۰ سال متوالی یک تا ۱۰ کیلووات برق تولید کند. میانگین مصرف ساعتی یک خانوار در آمریکا پنج کیلووات انرژی است.
آزمایشها در نوامبر شروع شده است و تا اوائل سال بعد نیز ادامه خواهد داشت. ناسا با همکاری وزارت امنیت ملی انرژی آزمایشهای ارزیابی این تکنولوژی را انجام خواهد داد. برنامه آزمایش کیلوپور نشان خواهد داد که آیا این تکنولوژی آماده پرواز فضایی است یا خیر.
لی میسون، تکنیسین مقر ذخایر انرژی ناسا، در این باره گفت: «مدلهای تحلیلی را بررسی خواهیم کرد تا دریابیم که سختافزار چقدر خوب کار میکند. یک واحد تقسیم قدرت فضایی میتواند تغییرات عظیمی ایجاد کند. دیگر نگران تامین انرژی فضانوردان نخواهیم بود».
چتر نجات
ناسا همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ یک مریخنورد دیگر به مریخ بفرستد و دانشمندان برای کاهش سرعت برخود فضاپیما به سطح سیاره سرخ، یک چتر نجات مخصوص طراحی کردهاند. به گفته ناسا، این چتر نجات مرحله آزمایشی را با موفقیت گذرانده است.
ماه گذشته، راکتی از مرکز پرواز والوپ در ویرجینیا به اتمسفر بالایی فرستاده شد و محمولهای را با چتر نجات به پایین فرستاد. محموله سالم به سطح زمین رسید و چتر نجات ماموریت را با موفقیت به اتمام رساند.
مترجم: هانا حیدری
telegram.me/jajinnews
برچسب ها :انرژی الکتریکی ، ججین ، سیاره سرخ ، سیاره مریخ ، مریخ نورد ، موتور هستهای ، ناسا ، چتر نجات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰