مواد غذایی برای مبارزه با سرطان ریه
مصرف مغزهای خوراکی میتواند اثر مثبتی بر خطر ابتلا به سرطان ریه داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، شاید عجیب بهنظر برسد که آنچه وارد معده شما میشود بتواند بر شرایط آینده ریههای شما تاثیرگذار باشد، اما منابع بسیاری به این نکته اشاره داشتهاند که محتویات سالم برخی مواد غذایی میتوانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند. در ادامه با مواد غذاییای که میتوانند بر کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه تاثیرگذار باشند، بیشتر آشنا میشوید.یکی از بهترین روشهایی که میتوانید برای دور نگهداشتن سرطان از بدن خود مد نظر قرار دهید، مصرف میوهها و سبزیجات تازه است. به لطف آنتیاکسیدانهای موجود در میوهها و سبزیجاتی با رنگ روشن، که بهطور خاص میتوان از ویتامینهای C و A نام برد، میتوانید خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید. تراکم پایین این ویتامینها با خطر بیشتر ابتلا به سرطان ریه پیوند خوردهاند.تقریبا تمامی میوهها و سبزیجات دارای برخی ویژگیهای آنتیاکسیدانی هستند، اما هرچه رنگ آنها روشنتر باشد گزینه بهتری محسوب میشوند. بر همین اساس، شما میتوانید مصرف توتها، کدو مسمای زمستانی، فلفل دلمهایها، و گوجهفرنگیها را مد نظر قرار دهید
مغزهای خوراکی
مصرف مغزهای خوراکی میتواند اثر مثبتی بر خطر ابتلا به سرطان ریه داشته باشد. این مساله صرف نظر از وضعیت سیگار کشیدن و دیگر عوامل خطر آفرین شناخته شده درست است.نتایج مطالعات صورت گرفته در این زمینه نشان دادهاند افرادی که بیشتر مغزهای خوراکی مصرف میکنند با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه مواجه هستند. فواید مصرف مغزهای خوراکی حتی میان افراد سیگاری نیز دیده شده است.
لوبیاها
مقالهای که در سال ۲۰۰۵ توسط بی.بی.سی منتشر شد به فواید مصرف لوبیاها (و سویا) بهعنوان روشی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه اشاره داشت. این مقاله بر اساس مطالعهای که با حضور ۳,۰۰۰ شهروند آمریکایی انجام شده و پیوند بین مصرف لوبیا/سویا و خطر کمتر ابتلا به سرطان ریه را نشان میداد، نوشته شده بود.اثر محافظتی بهنظر میرسد با ترکیبات شبه استروژنی موجود در این مواد غذایی مرتبط است، که خطر ابتلا به سرطان را تا ۴۶درصد کاهش میدهند. این ترکیبات استروژن مانند که منشا گیاهی دارند به نام فیتواستروژنها شناخته میشوند و در مطالعات گذشته نیز اثر محافظتی در برابر برخی تومورها را نشان داده بودند.
ماهی
چربیهای اشباع که در گوشت حیوانات وجود دارند میتوانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند، اما این مساله درباره ماهی صدق نمیکند. این ماده غذایی بهطور معمول سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ است، که بر خلاف چربیهای اشباع، یک نوع چربی مفید برای بدن انسان هستند.اما کدام ماهیها بیشترین فایده را برای انسان دارند؟
کاری
اگر در پی روشی تند و تیزتر برای پیشگیری از سرطان ریه هستید، ادویه کاری ممکن است برای شما مفید باشد. ماده فعال زردچوبه – ادویهای که در بسیاری از دستورالعملهای غذایی برای بهبود رنگ و عطر و طعم استفاده میشود – بهنظر میرسد از ویژگیهای ضد سرطان برخوردار است.با این همه مصرف روزانه غذاهای هندی ممکن است انتخاب خوبی نباشد، زیرا بهطور معمول بسیار چرب هستند. بر همین اساس، پژوهشگران استفاده از یک مکمل به شکل قرص برای بهرهمندی از فواید بدون عوارض جانبی، مانند ابتلا به بیماری قلبی، را مد نظر قرار داده بودند.
غلات کامل
بهجای استفاده از نان سفید، برنج سفید، و پاستای سفید بهتر است جایگزینهایی که از غلات کامل تهیه شدهاند (از جمله کینوآ و جو دوسر) را مصرف کنید. غلات کامل کربوهیدارتها و مواد مغذی بیشتر، از جمله آنتیاکسیدانها، را نسبت به غلات پالایش شده ارائه میکنند.مطالعهای که در سال ۲۰۰۸ در نشریه Circulation منتشر شد به تجزیه و تحلیل عادات غذایی و موارد سرطان و بیماری قلبی بین بیش از ۷۲,۰۰۰ زن در یک بازه زمانی بیش از ۱۸ سال پرداخت. پژوهشگران پیوندی قوی بین یک رژیم غذایی سرشار از میوه، سبزیجات و غلات کامل و خطر کاهش یافته ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و مرگ را شاهد بودند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰