معرفی ۵ عنوان کتاب از “انواع زنان” تا “در جستجوی خوشبختی”

با مجموعه داستانی طنزآمیز درباره اشباح، ترجمه اثری از فیشته فیلسوف آلمانی، در جستجوی خوشبختی از ارسطو تا علم مغز و… آشنا شوید

کد خبر : 30765
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 شهریور 1396 - 10:15

 پایگاه خبری ججین

 

در جستجوی خوشبختی (از ارسطو تا علم مغز)
  • سیسلا بوک
  • ترجمه ی افشین خاکباز
  • نشرنو
  • چاپ اول: ۹۶
 خواندنی ها با برترین ها (131)
«من از بررسی موضوع خوشبختی هدفی دوگانه دنبال می کنم. نخست این که می خواهم بپرسم از هم کناری یافته های شگفت انگیز دانشمندان علوم طبیعی و علوم اجتماعی با سنت های دیرپای تفکر فیلسوفان، اندیشمندان دینی، تاریخ نگاران، شاعران و بسیاری دیگر چه می توان آموخت. در دهه های اخیر شاهد رشد چشمگیر مطالعات علمی بوده ایم که بر آنچه مردم درباره تجربه های خود از خوشبختی و بهروزی می گویند، نوساناتی که در طول چنین تجربه هایی در مغز ایجاد می شود، و تعامل بین توارث و محیط زیست نوری تابنده است. بهترین راه استفاده از پژوهش های جدید چیست؟ پیوند زدن گذشته و حال و نزدیک کردن رشته های مختلف به یکدیگر؟
این رویکردهای مختلف همراه با هم می توانند به درک کامل تر و عمیق تر محدوده ی خوشبختی کمک کنند، و البته شاید برخی از آنها نیز سطحی بودن، عدم وسعت دید، یا اشتباه رویکردهای دیگران را آشکار کنند. بررسی هم زمان برداشت های متفاوت از خوشبختی اجازه می دهد غنای آنها را بسنجیم و استدلال های متعارض درباره ی نحوه درک تجربه ی خوشبختی، چیزهایی که به آن کمک می کند، یا ما را از آن منحرف می کند، نحوه تعریف یا سنجش آنها، و ارتباط آن با مسائلی همچون درآمد یا خلق و خو، مردم آمیزی، ازدواج یا ایمان دینی را سبک سنگین کنم.
هدف دوم من این بود که با توجه به پیشینه های موجود، مسائل اخلاقی همیشگی درباره ی شیوه ی زیستن و رفتار با یکدیگر را بررسی کنیم عاقلانه ترین گام هایی که باید در جست و جوی خوشبختی برداریم کدام اند؟ کدام ملاحظات اخلاقی باید حد و مرز تلاش برای دستیابی به خوشبختی را تعیین کند؟ گذشته از خوشبختی چه چیز دیگری اهمیت دارد؟»

شبح خوشبختی (۱۷ داستان طنزآمیز درباره اشباح)

  • اسکار وایلد و دیگران
  • ترجمه ی نیلوفر خوش زبان
  • کتاب سده
  • چاپ اول: ۹۶
خواندنی ها با برترین ها (131)
اشباح در ادبیات کلاسیک موجودات پوچ و بخارمانندی بودند که توان انجام هیچ کاری نداشتند جز ترساندن آدم‌ها. در بدترین حالت، یک موجود از گور برگشته فقط می‌توانست استخوان‌های اسکلتش را تلق تلق به صدا درآورد و ردای پوسیده و کپک‌زده‌اش را تکان بدهد یا با زنجیرش جرینگ جرینگ کند. حالا اما برای ترساندن آدم‌ها به چیزی فراتر از این‌ها نیاز است.
شبح‌های امروزی اسکلتشان را توی گاراژ یا انباری نگه می‌دارند، جایی که بتوانند دائم تمیز و روغن کاری‌اش کنند و سرپا نگهش دارند؛ لباس‌های قدیمی‌شان را هم به سمساری داده‌اند و مثل آدم‌های زنده لباس می‌پوشند. شبح‌های امروزی از خنداندن آدم‌ها لذت می‌برند، حتی وقت‌هایی که از ترس جیغشان را درآورده‌اند. شبح‌های امروزی می‌دانند که دست انداختن آدم‌ها و مسخره کردنشان خیلی کارسازتر از تهدید و ارعاب آن‌ها است.

فوتبال و فلسفه (ذهن زیبا، بازی زیبا)

  • تد ریچاردز
  • ترجمه ی  عیسی عظیمی
  • نشر مرکز
  • چاپ اول: ۹۶
خواندنی ها با برترین ها (131)
چرا فوتبال اینقدر جذاب است؟ چرا همیشه تیم بهتر بازی را نمی برد؟ نیچه اگر امروز زنده بود چرا باید هوادار آرسنال می شد؟ بکن باوئر و زیدان چگونه چهار فضیلت اصلی فلسفه یونان باستان را آموختند؟ گل دست خدا یا گل معجزه چه نسبتی با مارادونا و فوتبال دارد؟ شانس چقدر در فوتبال نقش دارد؟ ایراد ضد فوتبال چیست؟ چرا زیبا بازی کردن، اخلاقاً بهتر است؟ وقتی مهاجمی  از آخرین مدافع رد شده و می شود که گل بزند، تحت چه شرایطی خطای مدافع روی او اخلاقی است؟ آیا دروازه بان ها فیلسوف اند؟…
کتاب «فوتبال و فلسفه» مجلد پنجاه و یکم از  مجموعه بزرگ  (فرهنگ عامه و فلسفه) یک ناشر امریکایی است. این کتاب در سال ۲۰۱۰ به بازار عرضه شده است. چهل فیلسوف  آکادمیک معاصر با ملیت های گوناگون سی و یک فصل این کتاب را نوشته اند که وجه مشترک همه شان علاقه شدید و در برخی موارد دیوانه وار به فوتبال است.

مقصود انسان

  • یوهان گوتلیپ فیشته
  • ترجمه ی علی فردوسی
  • نشر دیبایه
  • چاپ اول: ۹۶
 خواندنی ها با برترین ها (131)
فلسفه فیشته سر از شک گرایی کامل در می آورد؛ یعنی پشت سر نهادن فلسفه به معنای اخص، و به جای آن به خود به سان گونه ای ایمان شبه دینی روی می کند. لیکن به باور او این مسئله ای نبود، زیرا آنچه اهمیت دارد. تنها یک چیز است: برپا ساختن جهانی درخور زندگی آدمیان، و پردازش خود به سان شخصی داده شده به جاودانگی. پشتوانه استوار چنین آرمانی با باور فیشته این است که وجدان من به روشنی و به خطا در هر لحظه و هر شرایطی به من می گوید که کنش درست چیست. و این باور به وضوح و خطاناپذیری وجدان مبتنی است. بر باور بنیانی به نیکی و کفایت یک اراده نامتناهی که این جهان و در جهان پیشارو به سان یک مشیت الهی عمل می کند. اما فیشته یکی از آخرین فیلسوفانی است که چنین باور معصومانه ای داشتند.

انواع زنان

  • ژان شینودا بولن
  • ترجمه ی نیلوفر نواری
  • بنیاد فرهنگ زندگی
  • چاپ اول:۹۶
خواندنی ها با برترین ها (131)
«نگاه به زنان به کار،روابط جنسی،فرزند،همسر و….یکی نیست.راه کسب احساس رضایت در زندگی هم در زنان یک راه مشخص نیست معجزه ای این کتاب در تشخیص الگوهای متفاوت رفتاری در زنان است،الگوهایی که به هر زنی باتوجه به مختصات روانشناختی ای که دارد کمک می کند تا عمیقاً درک کند برای رشد ودستیابی به حس رضایت دقیقا سراغ چه کاری باید برود واز چه چیزهایی باید پرهیز کند.در سی دی ام که ضمیمه کار نموده ام تلاش کردم که هم به شما کمک کنم تا تیپ شخصیتی خود را بهتر در میان انواع زنانی که در این کتاب مطرح شده ،پیدا کنید و هم با نکات کلیدی مورد نیاز برای هر تیپ که باید آن ها را بدانید آشنا شوید.
بارها درهنگام تدریس مفاهیم این کتاب از زنان شنیده ام که به عنوان یک زن حس ارزشمندی به خود ،قدرت پایان دادن به تردیدها هنگام تصمیم گیری های مهم ،کسب هویت تازه و در پرتو آن امکان مقتدرانه زیستن(بدون قیاس با مردان وزنان دیگر) و از همه مهم تر کسب رضایت در زندگی موهبت هایی بوده که نصیبشان گردیده است.این کتاب به ده ها زبان مختلف ترجمه و بارها تجدید چاپ شده است ،که این امر نشان از این دارد که محتوای آن مسیر اطمینان بخشی برای زنانی است که می خواهند به ابعاد شخصیتی خود مسلط باشند وبا شناخت نقاط قوت وضعف خود،در زندگی حضوری با اعتماد به نفس ومقتدر داشته باشند.»

 

 


 

https://telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.