مصرف ادویه عامل طولانی عمر

افرادی که به طور منظم غذاهای تند و پر ادویه مصرف می‌کنند، طول عمر بالایی خواهند داشت.

کد خبر : 62354
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 بهمن 1396 - 10:23

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف غذاهای تند و پرادویه خطر مرگ ناشی از بیماری‌های خاص مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و بیماری‌های تنفسی را کاهش می‌دهد. تاکنون مطالعات زیادی در مورد خواص درمانی فلفل و غذاهای تند صورت گرفته که همه بر نقش موثر این ماده در جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، چاقی و مشکلات قلبی اذعان دارند. بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده‌اند که برخی از عوامل فعال زیستی در ادویه‌جات مانند کپسایسین می‌تواند اثرات مفیدی برای سلامت بدن داشته باشد. براساس مطالعه‌ای که در چین انجام شده، محققان اعلام کردند که احتمال مرگ افرادی که به‌طور منظم، ۳ الی ۷ بار در هفته غذاهای تند مصرف می‌کنند، ۱۴ درصد کمتر است.

 

 

 



 

 

 

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده − یازده =