مرگ ۲ کودک میبدی در سیل
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد، با بیان اینکه نادیده گرفتن توصیههای مدیریت بحران همواره خطراتی را در پی دارد، گفت: عدم توجه به این توصیهها مرگ دو کودک میبدی را رقم زد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، «هادی هادینسب» با بیان اینکه عدم توجه به توصیههای مدیریت بحران فوت دو کودک میبدی را در پیداشت، اظهار کرد: بامداد امروز چهارشنبه، یکم خردادماه خانوادهای چهار نفری در مسیر درین به میبد برای تماشای سیل از ماشین خود خارج شده و پدر به همراه دو کودک خود به داخل آب میرود.
وی افزود: هنگامی که به وسط آب می رسند، سرعت سیل دستان دو کودک را از دستهای پدر، خارج و با خود میبرد.
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد، با اشاره به اینکه در چنین شرایطی پدر تنها موفق به نجات خود میشود، گفت: جسد دخترک دوازده ساله به همراه جسد بردار چهار سالهاش مدتی پس از غرق شدن، در ساعت ۱:۴۵ دقیقه بامداد پیدا شد.
هادینسب تصریح کرد: با توجه به اینکه مدیریت بحران بارها توصیه کرده در هنگام مشاهده آب ماجراجویی نکنید اما باز هم شاهد وقوع چنین حوادث دلخراشی هستیم.
وی با بیان اینکه آبهای گل آلود که معمولاً در اثر سیل ایجاد میشوند حجم بیشتری نسبت به آب زلال دارند، گفت: این آبها از قدرت بیشتری برخوردار هستند و میتوانند افراد را سریعتر با خود ببرند.
مدیر روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد نیز با بیان اینکه تردد در محور تفت- ده بالا آزاد است، گفت: جاده ده بالا مسدود نیست و بازگشایی شده است.
«علیرضا مشرف» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه جاده تفت به سمت ده بالا مسدود نیست، اظهار کرد: ریزش کوه باعث مسدود شدن بخشی از این مسیر شده بود که با کمک نیروهای راهداری بازگشایی شد.
وی با اشاره به اینکه تردد در این محور آزاد است و ترافیک نیز روان است، افزود: تنها یک بخش کوچک در داخل روستای ده بالا مسدود است که مانعی برای رفت و آمد مردم به ده بالا نیست و مسئولین این روستا نسبت به بازگشایی آن اقدام میکنند. با توجه به شرایط جوی ضروری است مردم با احتیاط کامل رفت و آمد کنند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر یزد نیز گفت: به زودی تیم تخصصی امداد کوهستان یا سیلاب برای کمکرسانی در زمان حوادث احتمالی در مهریز تشکیل میشود.
به گزارش ایسنا، «محسن حرازی زاده» در دومین نشست هیأت مدیره هلال احمر استان که به میزبانی شهرستان مهریز برگزار شد، در این باره گفت: نیازسنجی تشکیل تیم امداد کوهستان یا سیلاب در مهریز انجام شده و در قالب یک طرح به زودی در مهریز اجرایی میشود.
وی افزود: وجود تیمهای امداد و نجات، کوهستان و سیلاب برای خدمترسانی در هرگونه حوادث احتمالی و کمک به آسیب دیدگان در پایگاههای امدادی این شهرستان میتوانند مؤثر باشند.
حرازیزاده با اشاره به تجهیز پایگاه امدادی تنگ چنار مهریز در آیندهای نزدیک، از تکمیل و تجهیز طرحهای نیمه تمام هلال احمر در این شهرستان خبر داد و گفت: طرحهای ساختمانی نیمهتمام در سطح شهرستان با توان هلال احمر استان و مدیریت اجرایی شهرستان مهریز تکمیل و تجهیز میشوند.
حجت الاسلام «عبدالرضا محی الدینی» امام جمعه مهریز هم در این نشست گفت: داوطلبان هلالاحمر همواره در مواقع بحرانی و امدادی برای کمک و امدادرسانی به نیازمندان از هیچ کوششی دریغ نکرده و بدون هیچ گونه چشمداشتی به خدماترسانی و امدادگری اقدام میکنند.
وی افزود: جمعیت هلالاحمر به عنوان یک نهاد مردمی و خدمتگزار در حساسترین زمان و سختترین شرایط خدمات حیاتی و نجاتبخش، خدمات خود را به آحاد مردم ارائه میدهد.
امام جمعه مهریز همچنین بر ضرورت تسریع در امر امدادرسانی در حوادث جهت جلوگیری از تلفات انسانی تاکید کرد.
برچسب ها :ججین ، حوادث ، سیل ، مرگ کودکان ، یزد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰