مرگ دو بانوی مشهدی در یک اتاق عمل
مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص پرونده مرگ دو بانوی مشهدی در یک اتاق عمل گفت: در اقدام اولیه فعلا تمامی اعضای دخیل در انجام عمل جراحی این دو بیمار از کار معلق شدند تا بررسیهای لازم برای تعیین تکلیف صورت گیرد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایسنا، علیاصغر انجیدنی در خصوص فوت دو بیمار در یک اتاق عمل در مشهد اظهار کرد: دو بیمار خانم که به علت نیاز به عمل اورژانسی گوش و حلق و بینی تحت عمل جراحی در یکی از بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه قرار گرفته بودند، بلافاصله پس از بیهوشی علیرغم تلاش تیم پزشکی، جان خود را از دست دادند.
مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بلافاصله پس از اطلاع از فوت این بیماران، نماینده معاونت درمان جهت بررسی علت این واقعه در بیمارستان حاضر و جلساتی نیز برای تحلیل و ریشهیابی آن برگزار شد، خاطرنشان کرد: در این اقدام اتاق عمل پلمب و نسبت به بازبینی فیلمها و دریافت گزارش از پزشک بیهوشی، پرسنل و مسئولان اتاق عمل نیز اقدام و اطلاعات برای بررسی و تحلیل به ثبت رسید. انجیدنی افزود: در اقدام اولیه، فعلا تمامی اعضای دخیل در انجام عمل جراحی این دو بیمار از کار معلق شدند تا بررسیهای لازم برای تعیین تکلیف صورت گیرد. وی گفت: ممکن است در این اتفاق، تجهیزات پزشکی نیز موثر بوده باشد بنابراین از نماینده شرکت تجهیزات پزشکی خواسته شد برای بررسی موضوع در جلسه حاضر شود که این اقدام یک ساعت پس از وقوع حادثه صورت گرفت.
همچنین اقدامات حقوقی نیز در این زمینه از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است. مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: خطا و قصورات پزشکی، مشکلات تجهیزات پزشکی و گازهای بیهوشی و حساسیتهای دارویی میتواند در فوت این دو بیمار موثر بوده باشد که تمامی این موارد به طور جدی در حال بررسی است.
اقدامات اولیه از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است و پس از اطلاع از علت حادثه، از طریق سازمان نظام پزشکی و دادستانی نظام پزشکی رسیدگی خواهد شد. انجیدنی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ثبت گزارش خطا رتبه نخست را در سطح کشور دارد، اظهار کرد: با فرهنگسازی و اقدامات صورت گرفته در میان کادر درمان و پرستاری، خطاهای پزشکی پنهانکاری نمیشود که این امر نقش موثری در جلوگیری از تکرار خطاهای مشابه دارد. وی ادامه داد: وقایع ناخواسته حوزه درمان ۲۸ مورد است که دستورالعملهای خاص برای آن تدوین و کارگروههای مورد نظر نیز برای آن تشکیل شده است. سقوط و آسیب در حین عمل جراحی از شایع ترین وقایع ناخواسته حوزه پزشکی به شمار میرود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰