متبل بادمجان، غذای خوشمزه‌ی لبنانی

بادمجان دارای خواص تغذیه‌ای بسیار مفید است. از ویتامین‌های موجود در بادمجان می‌توان به ویتامین‌های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. مروز تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه‌ی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.

کد خبر : 32520
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 شهریور 1396 - 6:32

به گزارش پایگاه خبری “ججین”   ،   بادمجان دارای خواص تغذیه‌ای بسیار مفید است. از ویتامین‌های موجود در بادمجان می‌توان به ویتامین‌های گروهB (مخصوصا  B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. علاوه بر ویتامین‌ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای خاصیت آنتی اکسیدانی فوق‌العاده‌ای است. این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.

امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزه‌ی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.
متبل بادمجان، غذای خوشمزه‌ی لبنانی
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد
آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: یک حبه
آرد: سه قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادمجان‌ها را پوست گرفته و از طول برش می‌دهیم. سینی فر را چرب کرده و بادمجان‌ها را کف آن می‌چینیم سپس سینی را داخل فری با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت حدود ۵۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا خوب پخته شده و له شوند.
بادمجان‌های پخته شده را خوب له می‌کنیم سپس آبلیمو، سیر رنده شده، آرد، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
متبل بادمجان آماده است؛ آن را در ظرف سرو غذا ریخته و به دلخواه تزیین می‌کنیم.

 


 

telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفت + 20 =