لیست ارائه شده نتوانست انتظارات دوستداران انقلاب را تامین کند
وزیر ارشاد دولت احمدینژاد گفت: بنابر این بود که براساس نظرسنجی که انجام شده لیست تهیه شود و افرادی که مورد اقبال مردم بودند را انتخاب کنند. اما افرادی بجای کسانی که مورد اقبال مردم بودند جایگزین شدهاند که روحیه انقلابی در آنها نمیبینیم و در بزنگاههای مختلف کار جدی نکردهاند
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری ایلنا، سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت احمدینژاد درباره لیست منتشر شده اصولگرایان گفت: لیست ارائه شده نتوانست انتظارات دوستداران انقلاب را تامین کند لذا گلایهها و نقدهای متعددی درباره این لیست را شاهد هستیم که امیدواریم در آن تجدیدنظر شود. براساس تعهداتی که داشتند عمل کنند چراکه بنابر این بود که براساس نظرسنجی که انجام شده لیست تهیه شود و افرادی که مورد اقبال مردم بودند را انتخاب کنند. اما افرادی بجای کسانی که مورد اقبال مردم بودند جایگزین شدهاند که روحیه انقلابی در آنها نمیبینیم و در بزنگاههای مختلف کار جدی نکردهاند و باید تجدید نظر در این باره صورت بگیرد
وی ادامه داد: طی چهل و یکسال گذشته خوشبختانه حرکت رو به پیشرفتی داشتیم و گامهای بلندی برداشته شده امروز جایگاهی که ایران از نظر علمی در منطقه و در دیگر حوزهها دارد جایگاه قابل توجهی است انقلاب اسلامی دستاوردهای بسیاری داشته است.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ما برخلاف برخی انقلابهای دیگر که در همان گامهای اول با شکست و یا انحراف مواجه شدند بر مبنای همان شعارهای اولیه مانند استقلال، آزادی، عدالت، عقلانیت، اخلاق، معنویت و اخوت حرکت کرده است.
حسینی ادامه داد: البته این به معنای این نیست که بگوییم کاستیهایی وجود نداشته چراکه نظام ما یک نظام مردمسالاری است و در مقاطعی به هرجهتی با توجه به تبلیغاتی که انجام شده و وعدههایی که دادند برخی توانستند در قدرت قرار بگیرند اما وظایف خود را با جدیت انجام ندادند لذا ما شاهد برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی برای مردم هستیم که امیدواریم در انتخابات دوم اسفند با انتخاب نیروهای مومن، متعهد، کارآمد و باتجربه و متخصص یک مجلس در تراز انقلاب اسلامی تشکل شود و بتواند به این ضعف و رخوتی که در کشور وجود دارد، پایان دهد.
وی در پاسخ به این سوال که برخی شنیدهها حاکی از تبدیل نظام ریاستی به نظام پارلمانی است آیا امکان تحقق این طرح در کشور وجود دارد، گفت: لازمه این اقدام این است که قانون اساسی تغییر کند و باید قبل از آن یک کار علمی و تحقیقاتی انجام شود. تجربهای که ما در ابتدای انقلاب داشتیم و تجربهای که در کشورهای دیگر وجود دارد همه بررسی شود این یک کار احساسی و هیجانی نیست که بگوییم میشود یا نه. بلکه باید جنبههای مختلف آن را در نظر گرفت و بعد تصمیم گرفت اما اصل مطلب را مقام معظم رهبری چند سال پیش اعلام کردند که این امکان وجود دارد که در برخی ساختارها تجدیدنظر شود همانطور که در سال ۶۸ شاهد بودیم قانون اساسی بازنگری شد، یعنی بعد از ۱۰ سال براساس واقعیتهای جامعه این تغییرات در قانون اساسی ایجاد شد در حال حاضر نیز بعد از گذشت چهل سال حتما میشود یک مواردی را تصحیح کرد و بهتر کار کشور را پیش برد و سامان داد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با تقسیم افراد به خودی و غیرخودی امکان اجرای مردم سالاری دینی وجود دارد گفت: در مردم سالاری که همه مردم حضور دارند بحثی در این باره نیست اما بالاخره کسانی که وفاداریشان را به نظام بیشتر اثبات کردهاند و تلاش و مجاهدت بیشتری داشته اند این افراد را نباید کنار زد و به آنها بیتوجهی کرد امام نیز فرمودند نگذارید افرادی که در جنگ و جبهه حضور داشتند درگیر مشکلات روزمره شده و مورد بی توجهی قرار گیرند و امیدواریم به این افراد نیز توجه شود به همه مردم ایران نیز باید خدمات رسانی شود و در این زمینه تفاوتی وجود ندارد.
برچسب ها :اخبار سیاسی ، اصلاح طلبان ، اصولگرایان ، انتخابات ، انتخابات مجلس ، ججین ، سیاست
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰