لازمه رشد پایدار اقتصاد کشور، آرامش و ثبات در بازار ارز است/ صادرکنندگان در فروش ارز خود حتی یک روز نباید معطل بمانند
رئیسجمهور با بیان اینکه درآمد ارزی کشور در شرایط کاملا اطمینانبخشی است و همه نیازهای ارزی در سیستم جدید با شفافیت کامل قابل تامین است، گفت: هدف سیاست ارزی دولت آرامش و ثبات در بازار ارز بوده که لازمه رشد پایدار اقتصاد کشور است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری فارس، در جلسه ستاد اقتصادی دولت که روز پنجشنبه به ریاست حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور تشکیل شد، نمایندگان بخش خصوصی و بانکهای کشور با حمایت از سیاست ارزی اخیر دولت، نظرات و پیشنهادهای خود را برای اجرای کامل و دقیق آن ارائه کردند.
روحانی در این جلسه با قدردانی از تلاشهای صادرکنندگان که موجبات رشد صادرات غیرنفتی و حضور گسترده تر ایران در بازارهای جهانی را فراهم کرده اند، گفت: هدف سیاست ارزی دولت آرامش و ثبات در بازار ارز بوده است که لازمه رشد پایدار اقتصاد کشور است و بیشترین کمک را به تولید کنندگان و صادرکنندگان برای برنامه ریزی فعالیت های اقتصادی خود می کند. برای تحقق این هدف، همفکری و همکاری بخش خصوصی و بانکها ضروری است.
رئیس جمهور اظهارداشت: درآمد ارزی کشور در شرایط کاملا اطمینان بخشی است و همه نیازهای ارزی در سیستم جدید با شفافیت کامل قابل تامین است.
در این جلسه مسوولان اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی ایران، کنفدراسیون صادرات، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی، انجمن صادرکنندگان پتروشیمی و خانه معدن و مدیران بانکهای دولتی و خصوصی، با تشکر از استقبال دولت از نظرات فعالان اقتصادی، اتخاذ سیاست ارزی جدید توسط دولت و بانک مرکزی را ضروری شمرده و آمادگی خود را برای همکاری کامل اعلام و پیشنهادهای خود را برای رفع ابهامات و اشکالات اجرایی ارائه کردند.
روحانی با تشکر از همکاری فعالان اقتصادی با اجرای این طرح ، تاکید کرد: در سیستم جدید ارزی ، صادرکنندگان در فروش ارز خود حتی یک روز نباید معطل بمانند و بانکها باید برای جذب سپرده های ارزی مردم ، تشویق و تسهیلات لازم را فراهم کنند و مجموعه سیاستهای اقتصادی کشور در جهت حمایت از رشد مستمر صادرات هماهنگ شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰