کباب یاکیتوری؛ یک غذای خیابانی در ژاپن
از نظر آمریکاییها یاکیتوری یک پیشغذا است که به همراه سوشی سرو میشود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.
کد خبر : 29069
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 23:55
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، از نظر آمریکاییها یاکیتوری یک پیشغذا است که به همراه سوشی سرو میشود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.
تکههای مرغ بر سیخهایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته میشوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغالها بیشتر بوده و در دمای پایینتری میسوزد در نتیجه دود تولید نمیکند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته میشود و معمولا از گوشت مرغ تهیه میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- سینه یا ران مرغ خرد کرده ۸۰۰ گرم
- سس سویا غلیظ ۶ قاشق سوپخوری
- شکر ۲ قاشق سوپخوری
- زنجفیل رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم
- مایونز ۱۵۰ گرم
- پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- بادمجان کبابی کرده ۴ عدد
طرز تهیه:
۱. مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
۲.آنگاه مخلوط فراهم کرده را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکههای مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.
۳.اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.
۴.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.
برچسب ها :ججین ، غذای ژاپنی ، كباب ياكيتوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰