کباب یاکیتوری؛ یک غذای خیابانی در ژاپن

از نظر آمریکایی‌ها یاکیتوری یک پیش‌غذا است که به همراه سوشی سرو می‌شود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.

کد خبر : 29069
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 23:55
به گزارش پایگاه خبری “ججین، از نظر آمریکایی‌ها یاکیتوری یک پیش‌غذا است که به همراه سوشی سرو می‌شود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.
تکه‌های مرغ بر سیخ‌هایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته می‌شوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغال‌ها بیشتر بوده و در دمای پایین‌تری می‌سوزد در نتیجه دود تولید نمی‌کند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته می‌شود و معمولا از گوشت مرغ تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه یا ران مرغ خرد کرده ۸۰۰ گرم
  • سس سویا غلیظ  ۶ قاشق سوپخوری
  • شکر ۲ قاشق سوپخوری
  • زنجفیل رنده کرده  ۱ قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم
  • مایونز ۱۵۰ گرم
  • پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • بادمجان کبابی کرده ۴ عدد
کباب یاکیتوری

طرز تهیه:

۱. مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

۲.آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.

۳.اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.

۴.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کباب‌های اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه می‌شود.

 


 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.