قارچ شکم پر؛ ارزان و اعیانی
خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.
کد خبر : 28728
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 شهریور 1396 - 13:08
به گزارش پایگاه خبری ججین ،خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.
مواد لازم:
- قارچ درشت ۲۰۰ گرم
- گرد نان ۵۰ گرم
- پنیر موتزارلا ۷۵ گرم
- جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.
۲. ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.
۳. قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
نکته:
۱. قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.
۲. به صورت کلی قارچ بیشتراز ۵ دقیقه احتیاج به حرارت ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.
https://telegram.me/jajinnews
برچسب ها :قارچ شکم ، آشپزی ، طرز تهیه قارچ شکم پر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰