فوت و فن تهیه نیمروی خوشمزه
در مواقعی که دوست دارید خیلی سریع یک غذای خوشمزه و پر انرژی درست کنید، به احتمال خیلی زیاد “نیمرو” انتخاب اول شماست .
به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، در مواقعی که دوست داریم خیلی سریع یک غذای خوشمزه و پر انرژی درست کنیم، به احتمال خیلی زیاد “نیمرو” انتخاب اول شماست .
اما جای تعجبه که بعضی موقع ها نیمرو های ما، خوشمزه نمیشه و یا بوی دلنشینی نداره …
باید بدونیم که نیمرو پختن به این نیست که تخم مرغ ها را پرت کنیم توی ماهیتابه و صبر کنیم بپزه.
مواد لازم:
روغن به مقدار لازم
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-اول از همه توجه کنید که اندازه ماهیتابه طوری باشه که اگر هر تعداد تخم مرغ که مد نظرتون هست را در اون شکستید باز هم حدود ۲ سانتی فاصلی خالی تا کناره ماهیتابه برای جمع شدن روغن باقی بمونه .
۲-ابتدا روغن به میزان لازم در ماهیتابه می ریزیم و صبر می کنیم که حسابی روغن داغ بشه .
۳-اما نباید روغن بیش از حد داغ بشه تا به حد دود کردن و یا بد بود شدن برسه .
۴-مرحله بعدی اینه که تخم مرغ را خیلی خیلی، منظم بشکنیم، تا یه وقت بر اثر تند شکستن تخم مرغ زره در سفیده مخلوط نشه.
۵-در موقع پرت کردن تخم مرغ حواستون باشه از ارتفاع نه کم و نه زیاد باید تخم مرغ ها را به درون ماهیتابه انتقال داد .
۶-اگر فاصله پرتاب خیلی زیاد باشد، مطمئنن زرده تخم مرغ هم میشکنه و دیگه نیمروی خوشگل و خوشمزه ای که انتظارش را داریم، نخواهیم خورد .
۷-اگر هم فاصله خیلی کم باشه و چون روغن داغ هست یقیناً سفیده به صورت کامل پهن نمیشود و مثل یک لاستیک حالت میگیره و اصلا به دل نمی شینه .
این از نکته پرت کردن تخم مرغ؛ اما نکات دیگه ای هم هستند :
برای اینکه نیمروی شما خوشمزه بشه اینا باید بدونید که اگر زرده تخم مرغ در روغن بسیار زیاد برخورد کنه زرده سفت میشه و یک بوی بدی از خودش متساعد میکنه پس تا میشه زرده میان سفیده باشد و روغن را سعی کنید بعد از پهن کردن سفیده تخم مرغ، از کناره های ماهیتابه با قاشق به روی زرده بپاشید تا زرده به میزان کافی پخته بشه و حال عسلی هم داشته باشه .
یک نکته مهم دیگر :
سفیده تخم مرغ هر چقدر که بیشتر روغن بش بخوره خوشمزه تر میشه ..
پس یادتون باشه زرده تخم مرغ نشکنه و میون سفیده باشه و سفیده در روغن پهن بشه و حتی میتونید روغن داغ را با قاشق راهشو به درون سفیده تخم مرغ بکشونید، به شرط اینکه به زرده زیادی روغن نزدیک نشه .
از نظر “روانشانسی رنگ ها” هم باید بدونید که رنگ نارنجی، انرژی بخش هست و هرچی زرده تخم مرغ، نارنجی تر باشه اشتها را بیشتر باز می کنه .
امید وارم خوشمزه ترین نیمرو ها را بپزید .
منبع:سوران
https://telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰