فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی
فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایهی تخممرغ میباشد که شباهتهای زیادی با املت دارد و به طور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، پاستا و … پر میشود. در ادامه روش پخت و مواد اولیهی یک نوع از انواع این غذای خوشمزه را برای شما آوردهایم. با ما همراه باشید.
کد خبر : 36909
تاریخ انتشار : شنبه 15 مهر 1396 - 12:50
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایهی تخممرغ میباشد که شباهتهای زیادی با املت دارد و به طور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، پاستا و … پر میشود. در ادامه روش پخت و مواد اولیهی یک نوع از انواع این غذای خوشمزه را برای شما آوردهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۶ عدد
خامهی زده شده: ۳ قاشق غذاخوری
پاستای پخته شده: ۳ پیمانه
آویشن تازه (خرد شده): ۳ قاشق غذاخوری
جعفری تازه (خرد شده): ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش: ۱ عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب تخم مرغها را شکسته و خوب هم میزنیم سپس خامهی زده شده، پنیر و پاستا را به همراه آویشن و جعفری خرد شده به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. حالا نوبت آب لیموی تازه به همراه نمک و فلفل است. این مواد را نیز به مواد قبلی افزوده و هم میزنیم.
روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت قرار میدهیم. مخلوط بالا را داخل ماهیتابه میریزیم و وقتی فریتاتا خودش را گرفت، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر فریتاتا هم پخته شود. فریتاتای ما آماده است. آن را در ظرف سرو قرار داده و با برگهای تازهی آویشن و جعفری، تزیین میکنیم.
telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰