فروش علنی مخدر «ناس» در بسته‌بندی برند معروف موادغذایی+ عکس

متأسفانه این عکس‌ها نشان می‌دهد که برخی‌ها در سایه غفلت نهادهای نظارتی اقدام به فروش علنی ماده مخدر «ناس» در بسته‌بندی با برند محصولات غذایی «م» می‌کنند.

کد خبر : 30390
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 شهریور 1396 - 5:18

به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از  خبرگزاری تسنیم ، چندسال پیش بود که موضوع ورود «پان پراگ» به کشور و عرضه آن خبرساز شد؛ ماده‌ای شبیه «ناس» که با عنوان خوشبوکننده دهان در برخی نقاط کشور به‌راحتی عرضه می‌شد. این ماده اثرات مشابه «ناس» داشت و با همان شیوه و شگرد مصرف می‌شد و بسیاری از مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به عرضه این ماده مخدر که در بسته‌بندی‌های زیبا و فریبنده عرضه می‌شد هشدارهای تند و تیزی را دادند، اما با وجود این، وقتی در شهرهای استان‌ سیستان و بلوچستان قدم بزنید، به‌روشنی عرضه علنی «ناس» و «نسوار» قابل مشاهده است.

پایگاه خبر ججین

بر اساس این گزارش در برخی شهرهای جنوب شرقی کشور «ناس ایرانی» و «ناس پاکستانی» و «پان» در بسته‌بندی‌های دستی و حتی کارخانه‌ای با آرم و برندهای مختلف و حتی با برندهای ایرانی و تحت عنوان «مواد غذایی» در خیابان‌ها و در دکه‌های کنار خیابانی و حتی مغازه‌ها عرضه می‌شود و این در حالی است که به نظر می‌رسد نه‌تنها مصرف‌کنندگان، بلکه فروشندگان این ماده خطرناک نیز از عوارض و مضرات آن مطلع نیستند.

این در حالی است که پیش از این گفته شده بود با توجه به اینکه در قوانین، «ناس» به‌عنوان مواد مخدر شناخته نشده به همین دلیل نیروی انتظامی نمی‌تواند در این زمینه وارد شده و اقدام به جمع‌آوری آن کند و پلیس تنها در مواردی می‌تواند از ورود ناس جلوگیری کند که به‌عنوان کالای قاچاق محسوب شود.

پایگاه خبر ججین

ناس به‌عنوان یکی از کثیف‌ترین موادی که در گروه مخدرها قرار گرفته شناخته می‌شود. نحوه استفاده ناس به این‌گونه است که این ماده را به لب و دندان‌های خود می‌زنند یا با انگشت زیر لثه قرار می‌دهند و بعد از مدتی مکیدن، آن را با بزاقی غلیظ به بیرون پرتاب می‌کنند که قرمزرنگ است.

عوارض مصرف ناس در دفعات اول عبارت است از احساس سرگیجه، سردرد و تهوع و سایر عوارض استفاده مدید از ناس شامل از دست دادن تعادل رفتاری و حرکتی، ایجاد حرکات غیرطبیعی در چشم‌ها، تغییرات محسوس در فشار خون، افزایش ضربان قلب، دندان‌قروچه، لرزش، اختلال در خواب، وابستگی روحی و روانی، بیماری‌ها و سرطان لثه، سرطان حنجره و روده بزرگ و نارسایی‌های کلیوی است.

 

 


https://telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 4 =