فرمول غذایی برای کاهش ابتلا به سرطان

آنچه در رژیم غذایی شما جای دارد و مصرف می‌کنید اثر قاب توجهی بر بسیاری جنبه‌های سلامت، از جمله ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان دارد.نتایج مطالعات مختلف بر این مساله تاکید دارند که رژیم غذایی اثر چشمگیری بر احتمال ابتلا به سرطان دارد.

کد خبر : 58170
تاریخ انتشار : یکشنبه 1 بهمن 1396 - 13:11

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، بسیاری از مواد غذایی دارای ترکیباتی مفید هستند که می‌توانند به کند کردن آهنگ رشد سرطان کمک کنند.همچنین، برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف برخی مواد غذایی می‌تواند با کاهش خطر ابتلا به این بیماری مرتبط باشد.

بروکلی حاوی سولفورفان است. این ترکیب گیاهی که در سبزیجات چلیپایی یافت می‌شود ممکن است دارای خواص ضد سرطانی قوی باشد.نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که سولفورفان اندازه و تعداد سلول‌های سرطان پستان را تا ۷۵‌درصد کاهش داده است.

مطالعات نشان داده‌اند که افزایش مصرف هویج با کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان مرتبط است. هویج را می‌توانید به‌عنوان یک میان وعده یا غذای جانبی سالم و خوشمزه به رژیم غذایی خود اضافه کنید و با مصرف چند وعده از آن در هفته خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید.

لوبیا سرشار از فیبر است که برخی مطالعات نشان داده‌اند ممکن است به پیشگیری از سرطان کولورکتال کمک کند. بنابر نتایج مطالعات موجود مصرف چند وعده لوبیا در هفته می‌تواند به افزایش مصرف فیبر کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

دارچین به‌واسطه فواید سلامت خود، از جمله توانایی کاهش قند خون و التهاب شناخته شده است. شما می‌توانید دو تا چهار گرم دارچین را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید تا از فواید پیشگیری از سرطان و همچنین موارد دیگر مانند کاهش قند خون و التهاب بهره‌مند شوید.

روغن زیتون فواید سلامت مختلفی را ارائه می‌کند. از این‌رو، جای شگفتی نیست که یکی از اجزا جدایی‌ناپذیر رژیم غذایی مدیترانه‌ای محسوب می‌شود.چندین مطالعه نشان داده‌اند که مصرف هرچه بیشتر روغن زیتون ممکن است در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش داشته باشد.

توت‌ها سرشار از آنتوسیانین‌ها هستند. این رنگدانه‌های گیاهی دارای خواص آنتی‌اکسیدانی هستند و ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط باشند.بر اساس نتایج مطالعات موجود، مصرف دو وعده از توت‌ها در روز ممکن است به مهار رشد سرطان کمک کند.

برخی پژوهش‌ها نشان داده‌اند که مصرف مغزهای خوراکی ممکن است با کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان مرتبط باشد.برای مثال، آجیل برزیلی سرشار از سلنیوم است که ممکن است به پیشگیری از سرطان ریه در افرادی که با کمبود این ماده مغذی روبه‌رو هستند، کمک کند.

زردچوبه به‌واسطه ویژگی‌های تقویت‌کننده سلامت خود ادویه‌ای شناخته شده است. کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه، ماده شیمیایی با خواص ضد التهاب، آنتی‌اکسیدانی و حتی ضد سرطان است.برای کسب بهترین نتیجه می‌توانید مصرف حداقل یک تا سه گرم زردچوبه در روز را مد نظر قرار دهید.

آلیسین ترکیب فعال موجود در سیر است که توانایی خود برای نابودی سلول‌های سرطانی را در مطالعات مختلف نشان داده است.مطالعه‌ای دیگر نشان داد افرادی که به میزان زیاد سیر، میوه، سبزیجات زرد رنگ، سبزیجات برگدار تیره، و پیاز مصرف می‌کردند، احتمال کمتری داشت به تومورهای کولورکتال مبتلا شوند.

مصرف میوه‌های خانواده مرکبات مانند لیمو، لیمو ترش، گریپ‌فروت، و پرتقال با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبطند.نتایج یک بررسی متشکل از نه مطالعه نیز نشان داد که مصرف هرچه بیشتر میوه‌های خانواده مرکبات با کاهش خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده پیوند خورده است.

 

 

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 2 =