غذای ایرانی، یک جاذبه مهم در گردشگری

ایرانیان معتقد بودند که سفره‌هایی که استفاده می‌کنند باید در هر وعده غذایی (صبحانه، ناهار و شام) شامل رنگ‌های متفاوتی باشد و حال آن که یک کارشناس غذا معتقد است می‌توان از غذای ایرانی به عنوان یک جاذبه مهم در گردشگری استفاده کرد.

کد خبر : 47842
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1396 - 6:01

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، می‌دانستید در ایران یک غذا از شمال به جنوب سفر می‌کند و در این سفر طعم‌ها و شکل‌های گوناگونی به خود می‌گیرد.

در این رابطه سامان گلریز یک کارشناس غذا می‌گوید‌: وعده صبحانه برای گردشگران از اهمیت به سزایی برخوردار است زیرا مغز کاملاً فعال و گرسنه است و با خلاقیت می‌توان این وعده را برای همیشه در ذهن توریست حک کرد.

وی ادامه می‌دهد: در ایران غذا برای درمان مصرف می‌شود، آش یک غذای کاملاً درمانی است و آشپزها آن را به عنوان بخشی از روند درمانی تجویز می‌کردند. آش‌ها می‌توانند به عنوان یک میان وعده فوق العاده مورد استفاده قرار گیرند.

این کارشناس غذا اشاره ای نیز به غذاهای خیابانی می‌کند و می‌گوید: یکی از مهم ترین منابع درآمدی در تمام دنیا غذاهای خیابانی است و در این زمینه مطالعات زیادی انجام شده است.

گلریز بیان می‌کند: ‌غذای ایرانی پتانسیل بسیار بالایی در زمینه غذاهای خیابانی دارند و می‌تواند به عنوان یک جاذبه مهم در گردشگری استفاده کرد.

 


 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

14 + 18 =