عوارض خطرناک و جبران‌ناپذیر امواج موبایل

یک عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به آسیب‌های امواج الکترومغناطیسی بر مغز و گوش افراد، دردهای مزمن، سرشدگی پا و حتی مشکلات روانی را از جمله این آسیب‌ها برشمرد.

کد خبر : 45874
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 بهمن 1396 - 21:32

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین به نقل از خبرگزاری تسنیم،  احمد چلداوی با اشاره به آسیب‌های امواج الکترومغناطیسی ساطع‌شده از گوشی‌ موبایل به‌روی مغز و گوش کاربران در حین برقراری تماس تلفنی اظهار کرد: این امواج می‌توانند تأثیرات منفی‌  و جبران‌ناپذیر بر مغز و گوش کاربران بگذارند. گوشی‌های موبایل در حالت برقراری تماس و حتی غیر از آن در موقعیت نزدیکی به بدن افراد هم به‌دلیل موقعیت‌یابی مدام و ارتباط با شبکه اصلی کماکان تأثیرات مضری بر عملکرد مغز و حتی گوش کاربران می‌گذارد.

وی با تقسیم این تأثیرات به دو دسته کلی تأثیرات حرارتی و غیرحرارتی منفی بر افراد اظهار کرد: تأثیرات حرارتی همان طوری که از نام آن پیداست می‌تواند باعث افزایش دمای مغز و سر انسان شود، اما مسئله جدی‌تر تأثیرات غیرحرارتی این امواج است که می‌تواند باعث ایجاد رشته‌ای از اختلالات و بیماری‌ها از جمله تهوع، سرگیجه، خارش و حتی مشکلات روانی در افراد شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان این‌که هنوز بسیاری از آسیب‌های این امواج به‌روی انسان‌ها ناشناخته مانده است؛ اضافه کرد: یکی دیگر از تبعات منفی امواج الکترومغناطیسی از طریق گذاشتن گوشی‌های تلفن همراه در جیب شلوار به وجود می‌آید که در مواردی باعث سرشدگی پا در برخی افراد شده است. همچنین برخی سردردهای مزمن که به‌خاطر گذاشتن گوشی بالای سر در موقع خوابیدن به وجود آمده است.

چلداوی با اظهار این‌که بخشی از آسیب‌های امواج الکترومغناطیسی با فرهنگ‌‌سازی قابل حل است، بیان کرد: می‌توان با کاهش مدت زمان بخشی از تماس‌های غیرضروری و یا برقراری برخی تماس‌ها با تلفن ثابت و یا استفاده از هندزفری و یا حتی استفاده از سیستم پیامکی یا مجازی به‌جای تماس تلفنی از آسیب‌های بسیار جدی در این حوزه جلوگیری کرد.

وی با بیان این‌که برخی کاورهایی برای جلوگیری از برخورد این امواج با مغز و گوش انسان در کشور و در دانشگاه علم و صنعت طراحی شده است، اظهار کرد: این کاورها از ۸۰ تا ۹۰ درصد از آسیب‌های امواج الکترومغناطیسی به مغز و گوش انسان جلوگیری می‌کند به این صورت که جلوی برخورد امواج مضری که در انتقال صوت به گوش دخالت ندارند جلوگیری می‌کند.

چلدوای در پایان اظهار کرد: میزان اثرگذاری و نوع تأثیر امواج الکترومغناطیسی گوشی‌ تلفن همراه بر افراد بسیار متفاوت است، ‌اما نگرانی عمده ما این است که این امواج در بلندمدت حتی باعث اثرات ژنتیکی و در نهایت تغییرات ژنتیکی در نسل بشر شود.

 


 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.