علی مطهری در نشست «سه قطره خون» ؛ مگر میشود برای ساخت مسجد به دروغ روی آورد؟
متاسفانه برخی از شیعیان توجه کمتری نسبت به سیره پیامبر نسبت به اهل سنت دارند. گویی پیامبر اسلام برای اهل سنت و ائمه اطهار برای شیعیان است و این اصلا خوب نیست.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، روز گذشته علی مطهری در نشست «سه قطره خون» که به مناسبت روز دانشجو توسط انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد سخنرانی کرد. نماینده مردم تهران همانطور که انتظار میرفت به موضوعاتی اشاره کرد که اکنون بحث داغ فضای سیاسی کشور و بخشهای دیگر است که از جمله آنها موضوع محصوران بود. به گزارش ایلنا، نایب رئیس مجلس در اینباره گفت: «شورای عالی امنیت ملی میتواند در شرایط اضطراری و اولیه دستوری را بدهند و شورای عالی امنیت ملی نمیتواند برای افراد حکم و مجازات صادر کند.
این برعهده قوه قضائیه است که این افراد را محکوم کند یا آزاد کند. اگر هم میخواهند مجازت شوند، باید در دادگاهی صالحه باشد.» مطهری ادامه داد: «هماکنون شاهد نرمشی در میان مقامات کشور در موضوع حصر هستیم، تصمیم بر حل این موضوع است. در ملاقاتهای ما نیز در این باره صحبت شده و اراده بر حل موضوع است.» وی توصیح داد: «آقای کروبی تاکنون سه دیدار داشته و کمکم فضا در حال باز شدن است تا حصر تمام شود. در چنین زمانی که این تصمیم گرفته شده است باید همکاری داشته باشیم تا دوستان کارشان را انجام دهند چراکه اگر در رسانه شلوع شود ممکن است برخی از تصمیمشان برگردند چون نمیخواهند این تصور ایجاد شود که آنها به خاطر فشار از نظر قبلی خود عقبنشینی کردهاند. به این مهم رسیدند که موضوع حصر باید به مرور تمام شود. با مقامات مختلف نیز دیدارهایی داشتهام.»
تعصب اصولگرایان
نایب رئیس مجلس درباره احمدینژاد و رفتارهای او و اطرافیانش در هفتههای اخیر هم توضیح داد: «خوشوقتیم حرفهایی که ۱۰ سال قبل در مورد احمدینژاد بیان میکردیم و سخنانی که در مجلس هشتم مطرح میکردم و سوال از رئیسجمهور را مطرح کردم، توسط اصولگرایان بیان میشود. این حرف که از سوی چهرههای اصولگرا مطرح شد که احمدینژاد یکی از پایههای فتنه است، سخن مهمی است. گفته بودم اگر آن افراد قرار است به خاطر فتنه محاکمه شوند احمدینژاد هم باید محاکمه شود. اصولگرایان متاسفانه تعصب ویژهای به احمدینژاد داشتند و چشم بر تخلفات او بسته بودند. ما به عنوان نماینده مجلس نباید ساکت باشیم. اینکه احمدینژاد میگفت من این قانون را قبول ندارم و اگر قانونی را دوست داشته باشم و دلخواهم باشد، اجرا میکنم معلوم است که آن فرد باید بلافاصله عزل شود.»
دروغ برای ساخت مسجد؟
نایب رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش گفت: «اهمیت جنبش دانشجویی در این است که دانشگاه و دانشجو یکی از دیدهبانهای جامعه است که به موقع باید آژیر خطر را بکشد. برخی میگفتند نیازی به جنبش دانشجویی نیست چون حکومت شاه از بین رفت ولی این حرف درست نیست و ما همیشه نیاز به جنبش دانشجویی داریم چون قدرتها همیشه نیازمند نقد هستند و اگر تمرکز و نقدی بر قدرت نباشد، حکومتها دچار فساد میشود.» وی افزود: «امام علی همیشه میگفت از من در آشکار و پنهان انتقاد کنید. این حرف از سوی کسی گفته میشود که ما معتقدیم او معصوم است. ما دموکراسی را در حکومت امیرالمومنین مشاهده میکنیم. برخی فکر میکنند خاستگاه دموکراسی غرب است ولی دموکراسی را در حکومت امام علی مشاهده میکنیم چون دموکراسی در نحوه مواجهه حکومتها با منتقدان و مخالفانش مشخص میشود.» مطهری اظهار داشت: «خوارج بزرگترین دشمنان امام علی بودند ولی اینها در مسجد امام علی حضور مییافتند و به راحتی مزاحمت ایجاد میکردند و در میان خطبههای ایشان از امام علی انتقاد میکردند.
آنها آزاد بودند و امام نه آنها را زندانی کرد و نه حقوقشان را قطع کرد اما وقتی آنها دست به سلاح بردند و امنیت را از بین بردند، حضرت آنها را از دم تیغ گذراند.» مطهری در عین حال تاکید کرد: «نقد هم آدابی دارد که باید رعایت شود. ما نباید نقد را با تخریب و لجنمال کردن اشتباه کنیم بلکه نقد حد واسطهای میان تخریب و لگدمال کردن دیگران و تملق و چاپلوسی است. جنبش دانشجویی هم برای نقد کردن باید این شرایط را پیدا کند.» وی در بخش دیگری گفت: «تفرقه و تشتت از عوامل عقبماندگی امتهاست. اگر ظلم بر عدالت غلبه کند، آن جامعه باقی نمیماند. اگر فساد در جامعهای غلبه کند، آن جامعه حتما منقرض میشود. اگر ترک امر به معروف و نهی از منکر صورت بگیرد، حتما آن جامعه از بین میرود.» مطهری ادامه داد: «متاسفانه برخی از شیعیان توجه کمتری نسبت به سیره پیامبر نسبت به اهل سنت دارند. گویی پیامبر اسلام برای اهل سنت و ائمه اطهار برای شیعیان است و این اصلا خوب نیست. ریشه و اساس همه ما پیامبر اسلام است. باید از سیره و روش پیامبر درس گرفت. با اینکه به ایشان وحی میشد، پیامبر با اصحابش مشورت میکرد و یک نوع دموکراسی در رفتار ایشان وجود داشت. به اصحابش شخصیت میداد و به آنها یاد میداد که در امور اجرایی اهل مشورت باشید، نه استبداد. درخصوص انقلاب بعد از آثار امام باید به آثار شهید مطهری رجوع کرد. ایشان در کتاب سیره نبوی میگویند نباید برای دستیابی به اهداف به روشهای نادرست توسل جست. مگر میشود برای ساخت مسجد به دروغ روی آورد؟ مگر میشود برای تشویق به خواندن قرآن حدیث جعل کرد؟ نباید برای تبلیغ دین از وسیله نامقدس و دروغین استفاده کرد. ممکن است در میان متجددین این حرف رایج باشد که هدف وسیله را توجیه میکند ولی این دروغ و نادرست است.»
برچسب ها :ججین ، سه قطره خون ، علی مطهری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰