طرز تهیه نیمرو داخل گوجه فرنگی

این تخم‌مرغ‌ها خیلی راحت آماده میشن و چون آب گوجه رو جذب می‌کنن، بافت آبدار و خوشمزه ای دارن.

کد خبر : 32415
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 شهریور 1396 - 10:28

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ،  این تخم‌مرغ‌ها خیلی راحت آماده میشن و چون آب گوجه رو جذب می‌کنن، بافت آبدار و خوشمزه ای دارن.

 مواد لازم:
  •     گوجه فرنگی ۶ عدد بزرگ
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
  •     سیر ۲ حبه
  •     تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
 نیمرو داخل گوجه فرنگی
آماده کردن مواد برای تهیه نیمرو داخل گوجه فرنگی:

۱. یک سوم سر گوجه فرنگی‌ها رو از بالا جدا کنید و توی اون‌ها رو با قاشق خالی کنید.

۲.  سیرها رو پوست گرفته و ورقه‌ورقه کنید.

طرز تهیه:

۱. فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گوجه فرنگی‌هار و در سینی فر بچینید، به اون‌ها کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بزنید.
۲.برگ‌های آویشن و ورقه‌های سیر رو روی اون‌ها پخش کنید. اون‌ها رو برای حدود ۳۰ دقیقه تا کاراملی و نرم بشن در فر بپزید.
۳.در هر گوجه یک تخم‌مرغ بشکنید و کمی نمک و فلفل به اون‌ها اضافه کنید. دوباره اون‌ها رو در فر بذارید و برای حدود ۷ تا ۹ دقیقه تا تخم‌مرغ ببنده، بپزید.

 


telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.