طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی
نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که مادهی اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایرنا، نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که مادهی اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است. این پودر از ساییدن ریشهی خشک شدهی گونهای از گیاهان به نام ثعلبیان به دست میآید. مردمان روم باستان هم از این دسته از گیاهان برای تهیه کردن نوشیدنی استفاده میکردند و معتقد بودند که این گیاهان خواص زیادی دارند. ثعلب در حال حاضر بیشتر در خاورمیانه برای درست کردن بستنی و دسرهای دیگر استفاده میشود.
مواد لازم برای نوشیدنی ثعلب:
- شیر سرد: ۲ فنجان بزرگ
- شکر: به میزان دلخواه
- ثعلب: نصف قاشق مرباخوری
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین: برای تزئین
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب:
۱. ابتدا ۲ فنجان بزرگ شیر سرد را در یک شیر جوش بریزید و به آن شکر اضافه کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرینی ملایمی داشته باشد، میتوانید ۱٫۵ قاشق چایخوری شکر اضافه کنید. میزان شکر بسته به سلیقهی شما میتواند کمتر یا بیشتر باشد.
۲. ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر و ثعلب در شیر حل شوند. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.
۳. بعد از چند دقیقه که شیر گرم شد گلاب را اضافه کنید. بنا بر سلیقهی خودتان میتوانید برای عطر بیشتر گلاب بیشتری به نوشیدنی اضافه کنید.
۴. نوشیدنی را کمی دیگر هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل فنجان بریزید. برای تزیین میتوانید کمی پودر دارچین روی فنجان بپاشید. این نوشیدنی را بهتر است گرم سرو کنید.
برچسب ها :ثعلب ، ججین ، نوشیدنی ترکی ، نوشیدنی ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰