طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش
فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک میکند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
کد خبر : 29320
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 خرداد 1397 - 1:00
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک میکند همچنین کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
مواد لازم برائ ۴ تا ۶ نفر
- بادمجان : یک عدد متوسط (۵۰۰ گرم)
- روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
- قارچ ( ورقه شده ) : ۳۰۰ گرم
- هویج: یک عدد بزرگ
- آویشن تازه : یک قاشق چایخوری
- ربگوجهفرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
- لازانیا (خشک ) : ۵۰۰ گرم
- پنیر پارمزان : یک پیمانه
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
- بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
- به آنها نمک بزنید و ۱۵ دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
- ۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه درون فر با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
- درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
- قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
- وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
- ظرف فر را چرب کنید.
- کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
- سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
- یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
- بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
- این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.
نقش بادمجان بر سلامت بدن۱ – فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
2 – کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
3 – مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.
4 – مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.
2 – کالری اندک و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.
3 – مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می شود.
4 – مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی شود.
برچسب ها :آشپزی ، ججین ، لازانیا بادمجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰