طرز تهیه فینگر گوجه فرنگی

فینگر فود ها به غذا های لقمه ای و غذا های انگشتی و سرپایی و … معروف هستند. طرز تهیه فینگر فود ها در منزل به راحتی امکان پذیر است. کافیست شما کمی صبر و حوصله و خلاقیت به خرج بدهید.

کد خبر : 38557
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 مهر 1396 - 20:34

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”   ، سارا خسرویان: فینگر فود ها به غذا های لقمه ای و غذا های انگشتی و سرپایی و … معروف هستند. طرز تهیه فینگر فود ها در منزل به راحتی امکان پذیر است. کافیست شما کمی صبر و حوصله و خلاقیت به خرج بدهید.

مواد مورد نیاز
  • گوجه فرنگی (حلقه ای شده): ۳ عدد
  • شیر ولرم: یک دوم پیمانه
  • پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
  • شوید (ساطوری شده): ۵۰ گرم
  • نمک: ۱ ق چ
  • شکر: ۱ ق چ
  • پودر خمیر ترش: یک دوم ق چ
  • آرد (الک شده): به میزان لازم
  • روغن زیتون: ۱ ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم
 طرز تهیه فینگر گوجه فرنگی
روش پخت
۱.    شیر، یک سوم پیمانه روغن مایع، نمک، شکر و پودر خمیر ترش را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و با استفاده از چنگالی بزنید تا با هم مخلوط شود. بعد به تدریج آرد به آن افزوده و ورز دهید تا به صورت خمیر درآید.
۲.    خمیر آماده شده را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.
۳.    با ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع درون کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. بعد روی آن را با حوله (یا دستمال آشپزخانه) بپوشانید و کنار بگذارید تا به مدت ۵۰ دقیقه استراحت کند. سپس خمیر را دوباره ورز داده و به دو قسمت تقسیم کنید.
۴.    با استفاده از وردنه ای یک قسمت از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به صورت گرد پهن کرده و به وسیله قلم مویی روی آن مقداری روغن مایع بمالید.
۵.    به گوجه فرنگی مقداری روغن زیتون زده و با فاصله روی خمیر بچینید. سپس روی هر حلقه گوجه فرنگی مقداری از مخلوط پنیر فتا و شوید (با هم مخلوط شده) بریزید.
۶.    با استفاده از وردنه ای قسمت دیگر خمیر را نیز به صورت گرد و به همان اندازه خمیر قبلی باز کرده و آن را روی گوجه فرنگی قرار داده، به صورتی که تمام قسمت های خمیر زیرین را بپوشانید.
۷.    به وسیله سر لیوانی (یا کاتر گرد) دور تا دور هر گوجه فرنگی را جدا کرده و دور تا دور خمیر را به وسیله دست مرطوب به هم چسبانده و خمیرها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید.
۸.    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا مواد پخته و روی آن طلایی رنگ شود.

 

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو + 11 =