طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.

کد خبر : 33067
تاریخ انتشار : شنبه 25 شهریور 1396 - 9:51

به گزار ش پایگاه خبری ججین ، فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.

 

مواد مورد نیاز
  • فلفل دلمه ای: ۲ عدد
  • پیاز (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • پنیر گودا (ورقه ای): ۸ ورقه
  • قارچ (حلقه ای شده): ۵۰۰ گرم
  • ژامبون گوشت (خردشده): ۴ ورقه
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
 فلفل شکم پر
روش پخت
1.    فلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و داخل آن را خالی کنید. بعد بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.
2.    کره را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.
3.    قارچ را به مواد افزوده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد. بعد ژامبون را به آن افزوده و تفت دهید.
4.    نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.
5.    داخل هر نیمه از فلفل دلمه ای، یک ورقه پنیر قرار داده و با استفاده از قاشقی داخل آن را از مواد پر کرده و مجدد یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
6.    فلفل دلمه ای را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید. بعد آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه (یا تا زمانی که فلفل دلمه ای پخته و پنیر ذوب شود) بپزید.

 


telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × یک =