طرز تهیه «سس پنیر فرانسوی»

سس پنیر فرانسوی مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم. پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید.

کد خبر : 28682
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 شهریور 1396 - 12:18
به گزارش پایگاه خبری ججین ؛ سس پنیر فرانسوی مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
مواد لازم:

  • نمک و فلفل                  به میزان لازم
  • پیاز کوچک رنده شده      ۱ عدد
  • روغن زیتون                  ۲قاشق سوپخوری
  • سرکه                         ۲ قاشق سوپخوری
  • خامه                          ۵۰ گرم
  • پنیر کممبرت                ۵۰ گرم
  • جعفری خرد شده         ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه سس پنیر فرانسه

طرز تهیه:

پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید. اگر سس غلیظ بود اندکی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا به راحتی از مخلوط کن جدا شود سس را به ظرف اصلی منتقل کنید. پیاز و جعفری و نمک و فلفل راد به آن اضافه کنید .

طرز تهیه سس پنیر فرانسه

این سس مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و  استیک می باشد.


https://telegram.me/jajinnews
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده + پنج =