طرز تهیه دو نوع غذای ترکیه ای حرفه ای

سرآشپز مهمت یا لچینکا یا (Mehmet Yalcinkaya) شف اجرایی هتل ویتدهام استانبول ترکیه در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.

کد خبر : 27960
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 شهریور 1396 - 8:53
 به گزارش پایگاه خبری ججین ، سرآشپز مهمت یا لچینکا یا (Mehmet Yalcinkaya) شف اجرایی هتل ویتدهام استانبول ترکیه در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.

پلوی گندم و ماهیچه

میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم

  •     ماهیچه گوسفندی: ۱ کیلوگرم
  •     پیاز: ۱ عدد
  •     سیر: ۱ بته
  •     هویج درشت (خرد شده): ۱ عدد
  •     برگ آویشن تازه: ۲ عدد
  •     دانه فلفل سیاه: ۶ الی ۷ عدد
  •     کره یا روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
  •     نمک: به مقدار لازم

مواد لازم پلو

  •     بلغور گندم (پخته): ۲ پیمانه
  •     فلفل قرمز (نگینی خرد شده): ۲ عدد
  •     هویج (نگینی خرد شده): ۱ عدد
  •     فلفل سبز (نگینی خرد شده): ۱ عدد
  •     کره یا روغن: ۴ قاشق سوپ خوری
  •     آب: به مقدار لازم
  •     نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سرو

  •     گوجه فرنگی: ۱ عدد
  •     فلفل سبز: ۱ عدد
  •     برگ آویشن تازه: ۲ الی ۳ عدد
 طرز تهیه دو نوع غذای ترکیه ای حرفه ای

طرز تهیه

۱. ماهیچه ها را در سینی فر چرب شده با روغن قرار دهید. پیاز را به چهار قسمت برش داده و به همراه حبه های سیر، هویج درشت خرد شده، برگ آویشن، دانه فلفل، سیاه و نمک روی ماهیچه ها پخش کنید.

۲. کره را به ابعاد کوچک برش داده و روی مواد پخش کنید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید. حدود ۲ ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

۳. برای تهیه پلو، فلفل قرمز، هویج و فلفل سبز نگینی خرد شده را در یک قاشق سوپ خوری کره یا روغن تفت دهید. بلغور گندم پخته را صاف کنید. آب اضافه کنید (به اندازه ای که حدود ۲ انگشت روی مواد را بگیرد) و درب ظرف را بگذارید.

۴. پس از این که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بقیه کره یا روغن و نمک را اضافه و مخلوط کنید. پس از گذشت ۵ دقیقه پلو را به ظرف سرو انتقال دهید. ماهیچه ها را روی سبزیجات قرار داده و به همراه گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده و برگ آویشن سرو کنید.

 طرز تهیه دو نوع غذای ترکیه ای حرفه ای

رول کباب و نان لواش

میزان سرو: ۸ عدد

مواد لازم

  •     نان لواش: ۱ عدد
  •     گوشت گوساله (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
  •     گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم
  •     پیاز (رنده شده): ۱ عدد
  •     نمک: به مقدار لازم
  •     فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  •     فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  •     روغن زیتون: یک دوم قاشق سوپ خوری
  •     فلفل قرمز (درشت خرد شده): ۱ عدد
  •     فلفل سبز (درشت خرد شده): ۱ عدد
  •     پیاز نقلی کوچک: ۲۰ عدد (در صورت تمایل)
  •     گوجه گیلاسی: ۶ الی ۷ عدد

طرز تهیه

۱. نان لواش را به هشت مثلث هم اندازه برش داده و کنار بگذارید. گوشت های چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.

۲. مواد را ورز داده و هشت گلوله از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود به صورت لوله ای در آورید.

۳. هر یک را در قسمت پهن مثلث نان قرار دهید و بپیچید. سپس آنها را دور تا دور یک ظرف فر گرد از قبل چرب شده با روغن زیتون قرار دهید (مطابق شکل).

۴. فلفل قرمز و فلفل سبز خرد شده، پیازهای نقلی کوچک و گوجه گیلاسی ها را در وسط ظرف قرار دهید.

۵. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کباب ها کاملا بپزند و نان ها طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

پیشنهاد: در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.

 


 

https://telegram.me/jajinnews

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 − شش =